RS4, demult am vrut sa scriu o carte despre rechinii inecati. Nu vrei sa ma asisti?
FuckOnCocaine, hmm...n-o fi marinar, de n-a venit? Sau o fi mahmur si carpetotrist? Mai stii?
Mihaela31, draga, am mai incercat-o si pe asta, dar uneori nu functioneaza, si ajung sa ma incerce ei pe mine.
Stiti ce? M-am gandit sa-i musc eu prima. Poate se sperie si fug. Sau sa fac mai bine pluta (adica pe proasta, pardon, pe moarta), cum zice Anonim-ul? Hmm... Da' pe asta am mai incercat-o, si parca tot se uita chioaras la mine astea doi (dragaLasii de ei!).
Nu, Andreiu-le, am o idee mai buna: ii fac sa se manance intre ei!
(m-a inspirat o buna prietena de-a mea. foaaarte dragalasa!)
Sau i-o fi frica de rechini...
Din cate stiu, ii plac doar meduzele si "diavolitele de mare".
A, si obligatoriu blonde.
Mersi, draga! Si tie. Pup.
P.S. Da' parca erai blonda (vopsita) sau mi s-a parut? Sau de frica lui Smith te-ai facut la loc bruneta?
RS4, ma tem, ca daca-i luam prea tare de la inceput, cartea se va termina, inainte sa inceapa.
Tactica mea e, ca nu e nici o tactica. Totul se bazeaza doar pe instinct si impulsurile de moment.
Acum instinctul imi spune, ca e vremea sa ma culc. O fi de bine, o fi de rau? Oare sa-l ascult?
Noapte buna!
NOname, știu eu de ce ai pus întrebarea. Îl aștepți pe Smith c-un răspuns din ăla bun. Încă nu s-a trezit.
Take care.
Neața. În poza de la profil eram brunetă. Acum sunt blondă. Depinde de frizură : Dacă-s tunsă scurt ca acum, sunt blondă, dacă am plete sunt brunetă. De dragul lui Smith rămân așa .
Pai ...nu ai cum ca din cate stiu eu daca sunt rechini si stai nemiscat nu iti fac nimic(dar nu sunt sigura)
Respiri)...pff nu stiu.te rog frumos trimite`mi in mesaj raspunsul. chiar nu stiu
Ce rezolvi daca iei aer? oricum esti mancat daca esti in apa, intrebare ciudata si cu prea putine detalii.
Ar trebui sa-ti pastrezi calmul si sa incerci sa innotii sa suprafata fara miscarii bruste.Cred nu sunt sigur dar asta ar fi cea mai logica varianta care imi trece prin cap acum. Sper ca te-am ajutat.
Deci:
1. Daca sunt foarte aproape de tine nici nu mai ai timp sa respiri
2. Daca sunt la km de tine atunci te ridici la suprafata si respiri...adica poti sa respiri si in apa daca vrei sa te inneci
Ba da te ajut cu mare placere, dar trebuie sa ne inarmam pana-n dinti cu arme, rabdare, tactica! apoi trebuie sa fim mai parsivi decat ei, sa-i luam noi prin surprindere, sa-i lovim unde doare cel mai tare, sa ne prinda frica, sa se ascunda de noi, sa implore iertare atunci cand e prea tarziu, sa-i zdrobim asa cum merita!
Hai ca am scris un paragraf din carte deja...
Bine, eu am scris doar filmul evenimentelor, dar e doar un proiect care mai poate suferi modificari! sau o facem in felul tau? care e tactica ta?
Eu zic ca trebuie sa iti asculti instinctul! ieri nu am mai intrat, dar iti spun pentru ziua de azi : Noapte buna!
sabin89 întreabă: