anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand Titanicul s-a scufundat, femeile si copiii au avut prioritate asupra barcilor de salvare. De ce? Copiii hai ca mai inteleg, dar si femeile? Cu ce sunt femeile superioare barbatilor de ele au meritat sa fie salvate, iar barbatii au murit? Din cate stiu eu, marii oameni ai lumii incepand cu anul 0 si chiar si mai inainte, au fost barbati. Eu nu stiu vreo femeie fizician, pictor, poet, astronaut etc. Si atunci? Pentru ce? Pentru ce au avut ele prioritate in fata barbatilor?
Asta se intampla si pe stadioane. Cand se joaca cu portile inchise din cauza injuriilor suporterilor, femeile si copiii au voie pe stadion. Ele sunt mai sfante ca barbatii, ele nu injura, sau cum? Chiar nu pot intelege discriminarea asta stupida.
Inca ceva, in cazul inei tragedii cum a fost cea de pe Titanic, tot femeile si copiii au prioritate sau asta s-a intamplat doar atunci? E scris undeva in Constitutie sau mai stiu eu unde ca femeile si copiii trebuie salvati primii sau e doar gandirea de **** a celor care organizeaza salvarea?
Am scris aceste lucruri cu scopul de a ma descarca si de a afla parerea voastra.
Pa, pa.

24 răspunsuri:
| Michiro a răspuns:

Esti suparat pe femei? laughing
Vreau sa te corectez un pic la faza cu pictor,am studiat arta plastica,iar inainte femeile nu erau acceptate ca pictorite si ca sa iti spun despre cine vorbesc este de Artemisia Gentileschi,este una dintre primi pictori ai barocului si foarte cunoscuta,pentru perioada ei si in zilele de astazi,logic pentru persoanele din acest domeniu.Dar asta nu conteaza,care cum e cunoscut,care cum a fost mare inventator,care cum e mai destept,etc
Aicea este vorba de acum multi ani,femeile au reprezentat o creatie speciala ce definea ''frumusetea'',''puritatea'',''sensibilu'',etc
de aceea de la sine a venit ca aceste ''fiinte'' sa fie protejate de persoane mai puternice ''barbatii''ce se sacrificau din iubire si familie.
Aicea intra si cazul titanicului,ideea ce a vrut sa reprezinte de fapt ca prioritatea avea:femeile,copii si persoanele de lux. Ceea ce s-a intamplat pe titanic este o poveste lunga si la baza nu este prioritatea femeilor,ele sau dus cu prima barca,dupa care si barbati sau urcat.Iar majoritatea aveau copiii mici de ''alaptat'', ideea a fost protejarea copiiilor si a sotiei, a vrut sa reprezinte si gestul barbatilor, devotarea lor fata de familie.
Nu este vorba de nici o discriminare fata de femei si barbati.
Filmul a vrut sa reprezinte povestea de dragoste, in film mai mult arata sacrificarea barbatului fata de femeia pe care el o iubeste.Si da mai mult a fost ideea celor ce au organizat salvarea,deoarece erau sotii, mame, bunici, familie bla bla
Si nimeni nu are priroritate in fata nimanui, fiecare isi creeaza propria ''prioritate''.
La stadioane nu stiu la ce te referi asa ca nu imi pot da cu parerea dar probabil e din cauza ca sunt barbati mai agresivi.Nu zic de toti, nimeni nu e la fel.Dar nu cred ca era acolo vreo femeie agresiva, pentru fotbal sau la ce te referi, nu am vazut fane a jocurilor de pe stadioane care sa vina sa te atace sau stiu eu.Insa barbati am vazut, si de aceea aicea probabil din cauza a unor barbatii agresivi ia taaxat si pe ceilalti barbati nedand voie pe stadion.
Scuze ca iti zic dar din tot ce zici tu aicea pot zice ca tu esti cel ce discrimineaza folosind subiect care vor sa deduca ca barbati sunt discriminati iar femeile au prioritate sau ca sunt mai presus de orice.Nu,te inseli nu exista discriminare intre sexe si niciodata nu a existat.

| mODIN a răspuns:

Atat iti spun:
Marie Curie a fost femeie
Adolf Hitler a fost barbat

| suităr a răspuns:

Da' lasă, că de copii ăia să aibă grijă statul și pe unii să-i alăpteze bărbații, că deh.

| EarsOfAFox a răspuns:

Deh ma, cum barbatii de acolo erau in cea mai mare parte mediocri sau doar niste bogatasi nesemnificativi pentru omenire...esti frustrat degeaba acum dupa 102 ani.

| Wøodenpints a răspuns:

Regulile nescrise ale societății, alea care teoretic țin de morală, discriminează mult.
Oamenii văd un gest frumos și de bun simț să-i deschizi tu ușa unei femei înainte de a intra undeva. Eu îl văd ca pe un gest plin de misoginism. Ca și cum tu, ca mascul, recunoști că acea ființă de sex femimin este incapabilă să poată deschide o ușă, și o faci tu pentru ea.
Oamenii s-au obișnuit ca femeile să aibă prioritate în situații de genul, deoarece ele pot da naștere altor vieți. Nu știu cât de imbecili sunt cei care s-au gândit la asta, dar pișatul și sângele de ciclu sunt singurele chestii care pot ieși din scorbura unei femei, fără contribuția unui bărbat.
Și nu e ca și cum am fi o specie pe cale de dispariție, în care fiecare individ să conteze și procreerea să fie prioritatea numărul 1.
Meh...reguli nescrise gândite de tâmpiți și respectate de idioți.

| Wøodenpints a răspuns (pentru mODIN):

Omule, ești cretin. Îți dai seama că din miliardele de oameni care au existat, tu ai ales doar doi, fără nicio legătură între ei, cu care să faci comparație.

Pe principiul ăsta al tău aș putea spune și eu "Saddam Hussein avea barbă, Napoleon nu. Deci toți bărbații cu barbă sunt periculoși și trebuie omorâți cu pietre".

Nu, pe bune, cam cât timp ti-a luat până să coci mizeria aia de răspuns? Aș putea să te întreb și ce alte lucruri mai cunoști despre Hitler în afara faptului că și-a făcut puțin de cap cu juma' de Europă, dar știu că ar fi inutil pentru cineva care îl compară cu Marie Curie, ca răspuns la întrebare despre femei și barbați.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Omule, te ador (nu-s gay, stai calm)
Chiar imi place felul tau de a gandi, mersi de raspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mODIN):

Cum sa nu, din toti barbatii imi zici de Hitler.
Hai ca iti zic si eu de Pitagora, Aristotel, Kant, Eminescu, Picasso, Mozart, Napoleon, Da Vinci, Gaudi, Eiffel, Eusebio, Nelson Mandela. Vrei sa mai continui?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suităr):

In mintea ta crezi ca numai cei sub un an sunt copii? Pe aia de 3 ani nu ii mai alapteaza nimeni, deci ceea ce ai invocat tu are valoarea 0.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Michiro):

Cum poti sa zici ca eu fac o discriminare printr-o simpla intrebare?
Zici ca nu exista discriminare, nu? La orele de sport de ce baietii trebuie sa faca 20 de flotari, iar fetele 15? De ce baietii trebuie sa alerge un km, iar fetele 800 m? De ce? Pentru ca nu e discriminare?
De ce in regulamentul ala stupid al scolii baietii nu au voie cu parul mare, dar fetele au voie sa fie chele sau sa aiba parul' pana la cur? Exemplele pot continua, dar bag de seama ca esti fata deci continui degeaba.

| Michiro a răspuns (pentru anonim_4396):

La ce scoala mergi laughing de corectie sau ce, n-am auzit de asa ceva, iar faza cu flotarile asa sunt in regulament ce sau facut pe abza studiilor ca barbati pot face mai mult decat femeile.Eu una nu vad nici o discriminare, scuza-ma ca iti zic dar nu esti barbat daca consideri astea o discriminare.

anonim_4396

Indiferent de scoala la care merg macar stiu sa scriu corect, spre deosebire de tine. Crede-ma ca faza cu parul o intalnesti peste tot in societatea asta de ****.

"Barbatii pot face mai mult decat femeile". Tu ai zis asta, atunci, de ce au fost salvate femeile? Ca barbatii ar fi mai utili societatii, din ceea ce ai zis.

| PedoBarbie a răspuns:

Femeile fac copii. Deci...

| JasminNoir a răspuns:

Copiii au fost salvati pentru ca sunt copii, nu sunt in stare majoritatea nici sa treaca strada, nu se pot apara singuri, si cred ca stii si tu asta. Barbatii sunt barbati. Asta e cea mai buna explicatie. Barbatul e capul familiei, el e cel care trebuie si simte nevoia sa protejeze femeia si copiii. Si iti dai seama ca daca ai avea si tu o familie si ai fi in aceeasi situatie, nu ai avea impulsul asta de a-ti proteja familia in primul rand? + ca barbatii sunt mai siguri pe ei, mai descurcareti, mai puternici atat fizic cat si psihic, au si instincte, ei s-ar putea descurca, in schimb femeia e mai fragila, mai feminina, ea e cea care simte si vrea sa fie protejata. Si copiii au nevoie de mama mai mult decat de tata. Chestia asta cu "barbatii au fost marii blabla": crezi ca atunci, pe Titanic, a stat cineva sa intrebe fiecare barbat cu ce se ocupa? Nu. In momentul Acela nu conta asta, de fapt, nu conteaza ce meserie ai atata timp cat esti barbat si te comporti ca unul. Asta inseamna sa fii un gentleman. + ca doar pentru faptul ca barbatii sunt mai inteligenti ca femeile nu inseamna ca au mai multe drepturi...Barbatii sunt mai curajosi si mai descurcareti, femeile se panicheaza usor etc. Ar trebui sa te bucuri, barbatii sunt mai superiori totusi in unele privinte. happy

Pai cu ce am gresit? Adevaru e ca am gresit multe dar le corecteaza TPU automat apare acolo laughing Asa scriu eu pe net si nu e o scuza ci un adevar laughingEu zic ca femeile au fost salvate deoarece asa au vrut ei safie salvate nu au avut regula anume tongue.Hei..in ziua de azi nimeni nu mai e util sincer si discriminarea nu e doar intre femeie si barbati, o intalnesti peste tot. Faza cu parul eu nu am auzit si nici la scoala mea nu era decat sa nu ai parul in ochi si sa il ti prins se aplica si la fete si la baiet itongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PedoBarbie):

Geniule. Tare-s curios cum se fac copiii fara sperma.
Si nu cred ca in 1912 omaenii erau pe cale de siparitie incat sa se pun accent pe perpetuarea speciei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EarsOfAFox):

Adevaru' e ca barbatii erau medicorii, iar femeile niste genii. Fain, nu stiam ca ai fost pe Titanic si ai analizat toti barbatii de acolo.

anonim_4396

Corecteaza TPU, dar crede-ma ca nu sta sa iti puna cratima in "s-au" sau mai stiu eu ce.
Asa e, discriminare e pretutindeni.

| PedoBarbie a răspuns (pentru anonim_4396):

Erau importante şi încă că ele pot da naştere, că sunt frumoase etc. Încă e aşa.

Eh crezi ca imi pasa ce e gresit si nu, pana la urma nu conteaza ce gramatica ai sau altele.tongue Oricum ma bucur ca esti de acord cu faptul ca discriminarea e pretutideni ^.^. Have a nice day! ^.~

| EarsOfAFox a răspuns (pentru anonim_4396):

Incredibila logica extrasa dupa 2 zile. Tot la fel de frustrat si nebagat in seama esti. Du-te si suge-i-o lui Woodenpints in continuare. Hai, fuguta!

"Zici ca nu exista discriminare, nu? La orele de sport de ce baietii trebuie sa faca 20 de flotari, iar fetele 15? De ce baietii trebuie sa alerge un km, iar fetele 800 m? De ce? Pentru ca nu e discriminare?"

Chiar atat de paralel cu lumea reala esti de nu ai un raspuns la intrebarea asta in afara de discriminare? Tu chiar nu realizezi ca prin intrebarea asta pe care ai sters-o (probabil de rusine) faci de ras sexul barbatesc!

| EarsOfAFox a răspuns (pentru JasminNoir):

Corect. Ma mir ca de tine nu s-a luat inca ipochimenul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PedoBarbie):

Pot da nastere, dar ca sa aiba cui sa dea nastere au nevoie de un barbat.
Si in plus, intr-o misiune de salvare se salveaza victimele in ordinea frumusetii sau cum?

| andreicaia99 a răspuns:

Se considera ca barbatii au mai multa putere curaj si forta pentru a supravietuii

Întrebări similare