| Glumet a întrebat:

Cand v-ati enervat cel mai tare si de ce?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Cand i-am facut frumusel cu mana lu' nenea de pe microbuz, si el si-a vazut frumusel de drumu lui straight face

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Anul trecut cand am fost luata cu salvarea, eu cautam sa explic ca starea mea de rau nu se datoreaza bolii pe care o am, ci din alta cauza, si uite asa m-am contrazis cu medicul de garda si am inceput sa plang de nervi, la final si-a dat seama ca am avut dreptate si mi-a zimbit, era o doamna..sa nu intelegi altcevawinking
O zi frumoasa sa aihappy

| SerenaSmiley a răspuns:

Cand am facut ceea ce trebuie ca sa fie bine si cealalta persoana, din orgolii nu a miscat nici un deget ca sa ne fie bine.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ma enervez cand vad cate un batran umilit la televizor, cand citesc unele intrebari pe aici, cand vad unele gesturi de la persoane la care nu m-as fi asteptat... sunt prea sensibila, pun prea mult suflet chiar si acolo unde unde nu ar trebui.
Sunt prea batrana sa ma schimb!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Jipa95):

Vezi, Jipa dragă, dacă ai fi fost fată, situația ar fi fost altfel. Mai descopereai un picior (ca în comediile americane), mai ridicai o fustiță etc Dar tu, dacă îți dezveleai piciorul, nu știu ce viteză ar fi prins ăla, aflat la volan!hee hee
Dezavantajul băieților. Data viitoare, poate că ai norocul să dai peste o șoferiță. : ))

| Jipa95 a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu mai tine treaba laughing in 2 luni imi iau permisu de condus laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Jipa95):

Aha..., atunci să vezi răzbunare! Să nu îndrăznească unul să-ți ceară ajutorul, fără a-și ridica măcar manșeta pantalonilor. Ca să-ți dovedească că au încălțămintea curată, nu cu alt interes. Autoturismul trebuie respectat.hee hee
Succes la examenul de conducere, Jipa!

Întrebări similare