Niciodata.
Siturile de socializare,ca si TPU,dau doar senzatia de comunicare,scrii ce ai de spus, in rest nimic.
Nu stiu de ce ar trebui sa ma simt jignita de complexe, frustrari sau accese de furie aruncate in neant, chiar daca aparent mi-ar putea fi adresate.
Stii, omului intotdeauna i-a placut lumea imaginara.Basmele,povestile pana la internetul de azi.
In lumea imaginara a internetului, trebuie sa ai putere de discernamant, trebuie sa intelegi ca o persoana imaginara vorbeste unei alte persoane imaginare.
De ce m-ar putea jigni dialogul lor?
Discutiile fara sens duc la jigniri
e mai bine sa te previi, adica a te abtii.
Am prea mult respect pentru limba română s-o pocesc cu shitpost de sorginte americană.
Crezand ca pe virtual pot face ce vrea si cu un singur block vor rezolva problema. Am experimentat de multe ori aceasta problema. Tind sa cred ca cel care se comporta ca un om de nimic, asa este si in realitate. Ori mai este varianta postezi pe Facebook (asa cum mi s-a intamplat mie zilele trecute) am dorit sa mi se recomande un produs de ingrasamant si s-au batut pe altoirea pomului meu ceea nici cerusem in postare asa ceva. Din 100 membri care mi-au scris doar doi au fost pe subiect si din aia cand le explici ca vrei altceva, tu esti omul cu probleme ca te iei la cearta cu ei. Orice le-ai spune fac tot ca ei, asa le este caracterul pe care noi nu il putem schimba niciodata. Trebuie cumva sa ii ignoram pentru a nu mai continua cu jignirile.
Ignoram
dar eu nu folosesc butonelul magic,
E greu sa schimbi caracterul omului
Eu l-am folosit pentru ca nesimtirea nu are limite si nu suport sa fiu judecata aiurea sau jignita pana la nesfarsit. Raport si ignor, simplu si la obiect.
Ioi,bine ai revenit printre noi, mi-ai lipsit, desi m-au consolat discutile noastre private.
Am invatat destul de tarziu sa aleg doar ce imi convine si sa ignor ce consider ca imi face rau
Dar nu ii inteleg pe cei care arunca cu jigniri, apoi le sterg.Nu ma refer la copii sau adolescenti, ci la adulti maturi.
Lasitatea,frustrarea,furia si complexul se invata de mic.Si sunt mici.
Crescand, cresc si ele.
Tu de ce te miri?
Ignora.
Fara butonel.
Iar ca sa-i intelegi nu poti, decat daca macar putin semeni cu acestia.Si,iti garantez ca nu semeni!♥
anonim_4396 întreabă:
Nicoleta6 întreabă: