| Idkidk a întrebat:

Care a fost cea mai mare minciuna a voastra?

8 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Ca nu mai tin la cineva, cind de fapt am mai tinut si inca foarte mult.

| ʎpooɯ a răspuns:

Cea mai mare nu stiu care a fost, dar una tin minte si in ziua de azi happy
Imi doream enorm de mult o bicicleta noua cadou de Craciun (aveam aprox 11 ani).
Tata mi-a promis ca o sa-l gasesc sub brad cu conditia sa am o nota de 10 la matematica.
Pe atunci nu aveam note foarte bune, dimpotriva, dar imi doream asa demult bicicleta happy incat am facut un plan.
La scoala am anuntat ca mi-am pierdut carnetul de elev, deci am primit una noua in care profesorii treceau notele, iar cel vechi care a ramas la mine, in ala mi-am trecut o nota de 10 la matematica si inca cateva bune si la restul, dupa care am falsificat semnatura profesorului, in realitate eu aveam un 4 mare la mate sad (in carnetul nou am falsificat semnatura tatalui meu la fiecare nota buna sau rea.
A venit Craciunul, eu am primit bicicleta mult dorita happy
Dar a sosit momentul cand s-a anuntat sedinta cu parintii.
Tatal meu era foarte mandru de mine, asa ca s-a dus cu pieptul scos si s-a pus in prima banca.
Cand diriginta anunta notele, tatal meu a crezut ca e greseala, a spus ca nu se poate sa fie 4, ca copilul lui a primit 10 si el l-a si semnat.
Diriginta l-a lamurit ca ceva nu e in regula si in fine s-a aflat de minciuna mea cu 2 carnete, una falsificata de fapt in ambele am falsificat semnaturile (la cea noua semnatura tatalui, in cea veche notele si semnatura profesorilor).
A venit acasa, eu deja mi-am pregatit fundul, stiam ce ma asteapta.
El m-a intrebat: Tu ai crezut ca eu nu sa aflu ca m-ai mintit si ca o sa primesti bataie?
La care am raspuns sincer: Ba da, dar asa am primit bicicleta si o bataie, daca nu faceam acest truc, primeam bataie dupa fiecare nota 4 care era in carnetul vechi si nici bicicleta nu-l primeam.
A ras si a zis ca eu sunt mai isteata decat el laughing

| Idkidk explică (pentru ʎpooɯ):

Wow!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ca am crezut ca pot sa le inteleg pe toate sad

| Idkidk explică (pentru DoarBogdan):

sad Nici eu nu înţeleg totul.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Idkidk):

Asa si trebuiehappy Bun venit in lumea mea laughing

| Idkidk explică (pentru DoarBogdan):

Bine te-am gasit.

| chilledzebra a răspuns:

Ca stiu cum se simte, cand eu chiar incerc sa o/il inteleg.

Întrebări similare