Cea mai mare nu stiu care a fost, dar una tin minte si in ziua de azi
Imi doream enorm de mult o bicicleta noua cadou de Craciun (aveam aprox 11 ani).
Tata mi-a promis ca o sa-l gasesc sub brad cu conditia sa am o nota de 10 la matematica.
Pe atunci nu aveam note foarte bune, dimpotriva, dar imi doream asa demult bicicleta incat am facut un plan.
La scoala am anuntat ca mi-am pierdut carnetul de elev, deci am primit una noua in care profesorii treceau notele, iar cel vechi care a ramas la mine, in ala mi-am trecut o nota de 10 la matematica si inca cateva bune si la restul, dupa care am falsificat semnatura profesorului, in realitate eu aveam un 4 mare la mate (in carnetul nou am falsificat semnatura tatalui meu la fiecare nota buna sau rea.
A venit Craciunul, eu am primit bicicleta mult dorita
Dar a sosit momentul cand s-a anuntat sedinta cu parintii.
Tatal meu era foarte mandru de mine, asa ca s-a dus cu pieptul scos si s-a pus in prima banca.
Cand diriginta anunta notele, tatal meu a crezut ca e greseala, a spus ca nu se poate sa fie 4, ca copilul lui a primit 10 si el l-a si semnat.
Diriginta l-a lamurit ca ceva nu e in regula si in fine s-a aflat de minciuna mea cu 2 carnete, una falsificata de fapt in ambele am falsificat semnaturile (la cea noua semnatura tatalui, in cea veche notele si semnatura profesorilor).
A venit acasa, eu deja mi-am pregatit fundul, stiam ce ma asteapta.
El m-a intrebat: Tu ai crezut ca eu nu sa aflu ca m-ai mintit si ca o sa primesti bataie?
La care am raspuns sincer: Ba da, dar asa am primit bicicleta si o bataie, daca nu faceam acest truc, primeam bataie dupa fiecare nota 4 care era in carnetul vechi si nici bicicleta nu-l primeam.
A ras si a zis ca eu sunt mai isteata decat el
Sarahh întreabă: