Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Cand am urcat pentru prima oara pe varful Toaca, a afost o experienta de neuitat.
Atunci cand am fost in excursie cu surorile mele si cu o prietena... dar si aunci nu a fost foarte frumos ca asa-i in familie la mine.
Buna dimineata tuturor! Anul 2010 pentru mine a fost destul de greu insa cel mai frumos si cea mai mare bucurie a fost cand am realizat ca motanul meu mai are zile de trait si ca se va face bine! Asta dupa ce a cazut de la etajul 4 si si-a rupt 3 labute. Doctorul nu imi putea garanta ca va mai putea merge dupa operatie... Dar nu va intristati! Poate asa a fost sa fie ca sa realizez cat de mult inseamna motanul Edy pentru mine! Acum intr-adevar pot spune sincer ca nu este clipa in care sa nu ma bucur cand il vad cum sare si cum alearga prin casa. Multi poate or sa rada insa chiar asa! Pentru mine cel mai fericit eveniment acesta a fost cand a inceput sa umble prin cada din nou! Iar acum parca nu ar fi avut nimic! Sare, se joaca, alearga.Medicul chiar a facut minuni!
Cel mai fericit eveniment pentru mine in 2010 a fost intalnirea cu cea mai minunata fata cu care ma puteam intalni... mi-a cucerit inima dintr-o privire...
Cind persoana iubita s-a indragostit de mine...Asta era cel mai fericit eveniment pentru mine.
Anul acesta 2010 a fost un vis frumos pentru mine...de ar fi si anul acesta, cum am visat eu...
Ziua In Care am adus pe lume baiatul meu pe care il iubesc enorm... 31-07-2007.
Pt Mn Cel Mai Fericit Moment A Fost Cand M-am Apucat De Muzica. Si Cel Mai Frumos Eveniment ...Hmmm Cand Am Inceput Sa Pun Muzica In Heaven (Un Club Din Caciulata. RM Valcea)
La Multi Ani 2011! Eu Mi-am Facut Contul Acesta In 18 Ian. 2011. Mie Mi-a Placut In 2010 Cand Am Aflat De El.Doar Atunci.
Pai...atunci cand am trecut in clasa a 3-a cu foarte bine.mai e si Craciunul.si mai e si revelionul de la tara. ce artificii!
Pentru mine 2010 a fost un an special. un an pe care la sigur nu-l voi uita niciodata. si nu pot sa spun ca anume aia sau aia a fost cel mai fericit eveniment. Totu a fost frumos. Da ca sa raspund la intrebare ta pot sa spun ca noptile de vaRa petrecute imreuna cu baiatu care-mi plaCe pe plAja. Ceva magiC.))
Cel mai fericit eveniment este ca a mai trecut un an din viata chiar daca nu este asa cum dorim sa fie, dar traim cu speranta ca o sa vina altii mai buni decat cei care au trecut pentru ca asa gandim noi oamenii de rand si spunem,, eee, mai incercam...