| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai fericit eveniment pentru tine în 2010?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. happy Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.

317 răspunsuri:
| paul1234 a răspuns:

Ca mi-am gasit jumatatea mea

| cris320d a răspuns:

In 2010 pentru. mine a fost casatoria cu a mea iubita sotie happy

| FrumoazaDya a răspuns:

Cand m-am intalnit cu gurita mea

| belcamkd a răspuns:

Ca m`am vazut in clasa a 12a. ca in sfarsit a obosit diriga sa alerge dupa mine prin scoala cand chiulesc. Si toate nebuniile de la petreceri love struck laughing))

| andreiro a răspuns:

Happy New Year 2011 TPU si Stela Revelionul a fost cel mai fericit eveniment pentru mine! ***HAPPY NEW YEAR 2011***

| BiBaNu_9208 a răspuns:

Cand mi-am loat catel

| ToNy_4515 a răspuns:

De Revelionbig grinbig grin

| danu_1063 a răspuns:

Cind m-am inregistrat pe TPU! happy

| Ady_6830 a răspuns:

Pai, la mine in familie, cel mai fericit eveniment din 2010 a fost ziua mea care este pe 15 ianuarie. M-am nascut in zi si luna cu Eminescu cea ce e super tare happy.

| adyboss3 a răspuns:

Faptul ca am intalnit iubirea vietii mele happy happy happy big grin

| Karan2000 a răspuns:

Ziua in care fratele meu a iesit din spital dupa o internare de 6 luni de zile in urma unei arsuri pe o suprafa de 70% din corp. Am fost fericit in acea zi dar o sa mai am multe de indurat cu el, inca nu s-a terminat tot,

| oanytas a răspuns:

Ziua in care mi-am facut cont pe www.tpu.ro serios e misto super atre sunt cam noua si nu prea stiu ce sa fac da ma descurcaresc eu cumva=))

| floryyy_3090 a răspuns:

Buna intrebare... 2010 pentru mine a fost un an cam aiurea din cauza baietilor... cel mai fericit eveniment a fost atunci cand am iesit cu un baiat pe care il placeam, desi acum il consider un dobitoc

| raffy a răspuns:

Cand echipa Rapid Fetesti a invins A. S. Slobozia cu 8-7. Slobozia fiind cea mai buna echipa din liga. din meciurile jucate...toate castigate.niciun egal.doar o pierdere. iar aia din cauza noastra! devil

| PISOI_3851 a răspuns:

Faptu ca am fost alaturi de prietena mea...cand a avut cea mai mare nevoie de mine dupa un accident grav de masina.Si ca eu nu m-am aflat in acea masina blestemata.

| Azula a răspuns:

Pt. mine atunci cand mi-am sarbatori ziua de nastere si am prit cadouri de la colegutzi.

| ciontosclaudiu a răspuns:

Cel mai fericit eveniment? Calatoria la Barcelona pentru a fi prezent la concertul pe care l-a sustinut Shakira, pe langa concertul cu David Bisbal sau un sfarsit de saptamana cu un grup de 20 de persoane foarte speciale la munte

| NoName551 a răspuns:

Cand am sarbatorit ziua mea de nastere. A fost de neuitat...

| deny96 a răspuns:

Cand am intalnit cea mai speciala persoana pe care o am si acum in inima:-x

| BBr a răspuns:

Aa. m-am dus la marehappy(in tabara)
funda?

| dizainarul a răspuns:

Sincer nu am un eveninment special toate sunt speciale iar acum mi se par amuzandete si clipele rele(exemplu cand am dat cu capul de casa din cauza ca plangem). Asa ca bucurate de toate clipele fie daca sunt bune sau rele

| FeFe_7998 a răspuns:

Am fost cea mai fericita pentru ca am intilnit multe persoane noi care mai tirziu au devenit pentru mine oameni pe care ii ador si tin mult la ele...

| szaszsebespaul a răspuns:

Faptul ca am reusit sa promovez o revista culturala in strainatate. Am trimis aceasta revista comunitatilor romanesti din: Banatul sarbesc, Maramuresul ucrainean, Basarabia si Bucovina

| Valinsen a răspuns:

Cel mai fericit eveniment pentru mine in anul 2010 a fost când am intrat intr-o biserică ortodoxă in România, deoarece eu stau in alta țară la muncă cu parinții mei.

| SAKIRA_9871 a răspuns:

Revelion X mi-a placut enorm de mult. a fost super

| lucian55 a răspuns:

Eu zic ca toti de aici put a picioare tr si mananca caca

| BaIaTuFiTToSS a răspuns:

Mie m-i-a placut cel mai mult revelionul si craciunul :X...

| andreideedee a răspuns:

M-am distrat mult si... si
happy

| xander a răspuns:

Cand am plecat in turul Europei.

| Honey_7427 a răspuns:

Cred ca nu-s original, dar a fost Ziua Mea De Nastere. happy