| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai fericit eveniment pentru tine în 2010?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. happy Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.

317 răspunsuri:
| weeds a răspuns:

Divortul.

| pauladrian a răspuns:

Am terminat scoala...cu bacu' luat happy

| moonlight2134 a răspuns:

Craciunul happy!

| moonlight2134 a răspuns:

Cand mi-am intalnit iubirea :X

| ilegale a răspuns:

Cand mi.am intalnit persoana potrivita happy

| sabinaelena a răspuns:

Cand s-a nascut verisoara mea

| SMILIDEEA a răspuns:

Ca am jumatatea langa mine:*happy

| Dexter_8386 a răspuns:

Cand am terminat Academia De Politie cu media 10! Cel mai fericit moment posibilwinking

| I3oLLinG3r a răspuns:

De anul nou! Super ...artificii...toate cele.

| AnnY98 a răspuns:

Cand a plecat bese cu avionul si am crezut ca avionul se prabuseste si bese si-a uitat parasuta acasa!laughinglaughinglaughingAcuma ce rau imi pare ca nu s-a intamplatcryingcrying rolling on the floor

| DeniiiD a răspuns:

Cand am terminat clasa a 6a. Raiul pe Pamant laughing

| aneth a răspuns:

Revelionul a fost fenomenal:X

| princess a răspuns:

Pentru mine unul dintre cele mai fericite evenimente a fost cand am terminat akademia big grin si cand am fost in madrid pentru un curs de styling :X

| Lexii a răspuns:

15 decembrielove struck.
Cand am avut in sfarsit curajul sa ii spun ce simt baiatului de care sunt foarte indragostita in acest moment. Din fericire si el simtea la fel asa ca a fost o zi perfecta.
pup:*.

| alexxv a răspuns:

Cel mai fericit eveniment pentru mine este ziua mea de nastere si cand am cunoscut TPU!

Răspuns utilizator avertizat
| just13 a răspuns:

Ziua Mea cand am primit cadou un ceas CHRISTIAN DIOR

| Céline7 a răspuns:

Privirea eclipsei de soare!

| deeeeeebora a răspuns:

Cand Dum, nezeu mi-a raspuns rugaciunilor mele si cand am constientizat ca am protectia Lui. a fost si va ramane una dintre cele mai frumoase zile ale vietii melehappy

| CiprianSima a răspuns:

S-a retras Batista!

| lucian a răspuns:

Cand s-a terminat si am sarbatorit cu sampanie si artifici

| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

Cel mai fericit cand mi-am cunoscut dragostea

| ßarbie a răspuns:

Craciunullove struck

| roxanikaroxanne a răspuns:

Cea mai buna din clasa...si multe altele

| outlandish a răspuns:

Am cunoscut pe cineva important pentru mine

| Nutzu91 a răspuns:

Pentru mine anul in sine cu cele douasprazece luni ale sale a fost cel mai fericit eveniment happy, pentru ca l-am trait cum am stiut eu mai bine happy si ma bucur de viata in fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Toti ziceti ca a fost un an de criza si un an greu si ca Romania este cea mai urata si saraca tara, dar, nici de foame nu ati murit inca nu? Uitatiiva la tariile din africa si apoi vorbiti de Romania sau mai bine, uitatiiva la stirile de la ora 5 sa vedeti cati oameni mor si cati se lupta pentru viata. Asa ca eu as zice ca cel mai bine e sa visezi ca si cum ai traii vesnic dar sa traiesti ca si cum ai muri maine. Tot anul a fost unul bun, nu perfect, dar bun. La Multi Ani TPU

| TudorAndrei a răspuns:

Ziua lui Mama 20. 07

| babydoll_5650 a răspuns:

M-am impacat cu fostul meu prieten dupa 8 luni de pauza!

| 03aprilie a răspuns:

Ziua mea de nastere

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

Pai ar fi multe. dar si mai multe evenimente triste. unul din cele fericite ar fi acela ca am luat carnetul, cred ca e un motiv de bucurie intregul an, si toata viata.am obtinut cevalove struck. La multi ani TPU, si tuturor utilizatorilor!