| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai fericit eveniment pentru tine în 2010?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. happy Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.

317 răspunsuri:
| MrsBrunetzyka a răspuns:

Cand am descoperit comunitatatea TPU plina de oameni minunati, poate da, poate nu!
Si cand am botezat!

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Multe evenimente, foarte frumoase, pentru sufletul
fiecaui om.

| sceptic a răspuns:

Ca s-a terminat 2010.

| FunKesha a răspuns:

Cand am cunoscut site-ul TPU! Oameni buni(unii cam o iau la misto)! La multi ani!

| CristinaLorena a răspuns:

Revelionul!

| HaruhiFujioka a răspuns:

Cand au venit fratii mei din Franta

| thevampirediariesfever a răspuns:

Cand am castigat premiul 2 la concursul national de proza scurta la Biblioteca Radu Rosseti!

| geoka23 a răspuns:

Cel mai fericit eveniment pentru mie a fost ca neam reunit toata familia de sarbatori si cred ca este cel mai fericit eveniment ce se poate intampla cuiva.

| Name2 a răspuns:

Cand am descoperit TPU. Mi-am facut cativa prieteni si chiar imi place acest site (cu exceptia catorva specimene).

| Mellie00 a răspuns:

Pt mine a fost nasterea fratiorului meu, il iubesc foarte mult! :*

| Wihaela a răspuns:

Sincer, cand a nascut matusa mea :X :* :X

| Ali55 a răspuns:

Cind am avut primul sarut, cu baiatul de care imi placea foarte mult, de fapt il iubeam!

| asy25 a răspuns:

Au fost multe laughinglaughing

| fataroz a răspuns:

A fost cel mai urat an

| Dee_9331 a răspuns:

16 Decembrie. cand am stat in curtea scolii timp de o ora(cea mai frum ora din viata :X)

| sbboy a răspuns:

Am fost al 26-lea pe judet la media de admitere la liceu

| Michelle_5585 a răspuns:

Din pacate nu am avut parte de evenimente fericite in anul 2010happy. Mai mult tristesad

| kicku_4582 a răspuns:

Ziua de nastere

| ComicGirl a răspuns:

Revelionulbig grin S-au intamplat multe in seara aia :X

| Deyutza a răspuns:

Cel mai fericit eveniment pentru mine a fostcand mi-am sarbatorit ultima data ziua de nastere! de-abia astept si anul acesta! happy

| yoGabriela a răspuns:

Ca m-am indragostit cu adevarat.

| Lorє๔คnค a răspuns:

Revelionul si Selectia Nationala Eurovision Romania 2011

| Iustiina a răspuns:

Nasterea fratiorului meu david iulian. s-a nascut pe 6 ianuarie

| Crisu a răspuns:

Au fost mai multe...nu doar unul.Cum eu cred ca fiecare lucru se intampla cu un scop, cred ca orice moment poate fii fericit.
Dar totusi sa raspund la intrebare, care a fost cel mai fericit moment.Pai unul dintre cele mai fericite momente a fost cand am reusit sa cunosc un baiat, care a ajuns sa-mi fie cel mai bun prieten.Chiar daca sfarsitul prieteniei a fost dezastruos, si am realizat ca eu cu el nu trebuie sa avem nici o legatura, cu toate astea a fost frumos sa fim prieteni.Am fost prieteni cred ca, jumatate de an...si ne intelegeam foarte bine.Si cat am fost prieteni, el mi-a fost alaturi in toate momentele grele. El ma asculta si ma intelegea. Dar asa a fost sa fie!

| PinkNightmares a răspuns:

Ziua mea si Revelionul, Craciunul, vacanta de vara si Pastele... ooo am uitat de Mos Nicolae!

| RiRihXd a răspuns:

Pentru mine, anul 2010 a fost unul din cei mai tristi ani...Deoarece buncul meu s-a imbolnavitcrying. Dar, a fost si un an fericit, deoarece am luat 10 la teza(Doamne...)

| Ryse a răspuns:

A fost cand mi-am mai fc doua gauri in urechi, cand am luat notele supperbe la teza, cand am fost la tara...

| BOGDAN a răspuns:

Multe

| Petre a răspuns:

Cel mai fericit eveniment din 2010 a fost... prima mea tabara la mare!

| Sabìŋaaa a răspuns:

Am avut multe intamplari pe care nu o sa le uit niciodata:X. Dar cel mai mult imi este dor de vacanta de vara. Eu si prietena mea cea mai buna, Alina, ne-am distrat la maxim si am profitat de fiecare moment ca sa ne simtim bine. Cu baieti draguti sau fara am stiut sa ne distramday dreaming. Si mai ales cand am fost la mare. Prea frumos. Mai vreau :-