Cand mi-a picat internetul pentru o zi intreaga. O ZI INTREAGA, can you fcking believe it?!
Momente de cumpănă avem toți, chiar dacă nu recunoaștem asta.Viata are si greutăți.Cel mai greu moment din viața mea a fost când aveam 4 ani deoarece era să îmi moară mama.Doi ani de zile nu am vazut-o deloc.
Cand m-a parasit o fata cred ca a fost cel mai greu moment, dar au fost destule si vor mai urma, cel mai tare ma doare respingerea din partea fetelor si bataia de joc si pierderea cuiva, cum a scris yasmin pierderea parintilor
Cel mai greu moment din viata mea a fost atunci cand am realizat in ce lume traiesc.
Cand eram mai mic era altfel, eram fericit, credeam ca toti din jurul meu sunt fericiti, ca totul este in regula, am inceput sa cresc, sa ma maturizez si dintr-o data....viata mi-a dat o palma cat a putut ea de tare si mi-a spus " TREZESTE-TE, DESCHIDE OCHII SI UITA-TE IN JURUL TAU " si de atunci am inceput sa-mi pun intrebari peste intrebari, intrebari... fara raspuns.
Si uite asa am ajuns la 21 de ani sa nu vad pic de logica in viata pe care o traiesc, sa imi pierd interesul din ce in mai tare de viata.
Stii ce fac atunci cand nu primesc raspunsuri la intrebarile pe care le pun?
Incep sa-mi pierd interesul fata de subiectul ala si renunt la el, asta ma gandesc sa fac si in legatura cu " subiectul " meu la care nu primesc raspunsuri, sa renunt la el, intelegi?
Cel mai greu moment din viata mea a fost atunci cand... Am ramas fara hartie igenica... Si am realizat ca trebuie sa ma duc la magazin #Sadlife
Cred ca acum e cel mai greu moment, insa daca va fi si mai greu candva, nu cred c-o sa ma mai tin.