Ca să-l găsesc pe cel mai cel, ar trebui să le înșir în minte pe toate și nu e un lucru pe care aș vrea să-l fac. Îmi pare rău.
Fara bani,fara casa, fara prieteni sau cunostinte si fara sa stiu limba, intr-o tara straina.
Si cum ai trecut peste?
Nu vrei sa stii.
Plzzzz...chiar vreau.
Naspa te inteleg si eu am pierdut tot ce s-ar putea pierde pe lumea asta
Era un inceput nou de drum.
Acum, am castigat tot ce se putea castiga...sau poate imi prea ajunge ceea ce am, cert e ca omul poate orice!
Ma bucur pentru tine...fi optimista si daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui.Pwp
Sunt!
Si optimista, si fericita, am uneori nevoie sa ma ciupesc singura sa fiu sigura ca nu visez!
Macar o persoana sa fie fericita.ma bucur sincer pentru tine.Bravo!
Eu i-as vrea pe toti fericiti!
Stiu ca nu se poate, dar incerc.
Incerc!
Esti suuper de treaba
Cand o prietena de-a mea a murit. Am crezut ca e un vis, dar cand m-am dus la priveghi si am vazut-o moarta am inceput sa plang si mi s-a facut rau.
Si alt moment greu, cand mama a plecat pentru prima data in strainatate, fix in aceea luna cand a murit prietena mea, in 2011.
Cand a murit o prietena de-a mea...nu cred ca as putea sa descriu momentul in care am aflat asta...practic as fi vrut sa fie un vis din care sa ma trezesc si totul sa fie ca inainte, dar din pacate nu a fost asa.
trebuie sa mergem inainte oricat ne-ar fi de greu:-
Cat de trist.Si eu vruiam sa ma omor, dar m-am gandit la prieteni...
Farasperante eu zic sa nu te mai gandesti la o asemenea prostieindiferent de cum este viata ea merita traita
Poate ai dreptate
Atunci cand au divortat parintii. Aveam 6 ani si mi-a luat foarte mult timp sa inteleg cum e...
E greu...dar trebuie sa trecem peste toate
Nu e chiar cel mai greu moment dar...Istorie lunga )))Atunci cand m-am certat cu una din cele mai bune prietene Anca, iar celelalte sunt oana si tu. Apoi nu am mai vb cu ea si chiar mi-a parut rau ca ma intelegeam bine cu ea si ne distram. Apoi ne-am impacat dar nu a mai fost la fel. Ea a stat din ce in ce mai mult cu cealalta prietena, Oana si acum ele doua se inteleg ffffff bine. Acum cand vad filme impreuna, cand merg una la alta sau cand merg in parc, pe mine ma dau la oparte.(cel putin asa ma simt) Totusi noi acum suntem prietene bune, dar nu cum era inainte. Funditaaa pentru istorie? )) Glm.
Nu pot sa spun care a fost cel mai greu pentru ca sunt constienta ca o sa vina altele, si mai grele. Cred ca pana acum, cel mai greu moment a fost cel in care am aflat ca bunica mea a murit. Nu acceptam asta, era ceva neasteptat si nu putea sa o vad pe mami ca plange. Incerca sa isi ascunda lacrimile de ceilalti dar de mine era imposibil. Sincer, nu m-a chinuia atat de tare gandul ca mama mea biologica a murit cat ma intristam atunci cand o vedeam pe mama mea "de suflet" ca plange...
Cand am jucat cel mai greu joc din lume, "Cel mai greu joc din lume" - http://www.jocuri.de/online/game/2/Cel-mai-greu-joc-din-lume.html :)).
Pe bune?
Daca nu-mi aduc aminte de celelalte, da .
Anonymus101 întreabă: