| AndreeaFarasperante a întrebat:

Care a fost cel mai greu moment prin care ati trecut?

25 răspunsuri:
| Damii a răspuns:

Atunci cand au divortat parintii. Aveam 6 ani si mi-a luat foarte mult timp sa inteleg cum e...
E greu...dar trebuie sa trecem peste toate crying

| tzintar a răspuns:

Atunci cand Basescu a fost ales inca odata!

| DdoarEuuu a răspuns:

Cand mi.a murit mamacrying(sadsadcrying(

| MrAngelus a răspuns:

Cand am jucat cel mai greu joc din lume, "Cel mai greu joc din lume" - http://www.jocuri.de/online/game/2/Cel-mai-greu-joc-din-lume.html :)).

| AndreeaFarasperante explică (pentru MrAngelus):

Pe bune?

| MrAngelus a răspuns (pentru AndreeaFarasperante):

Daca nu-mi aduc aminte de celelalte, da happy.

greece12
| greece12 a răspuns:

Fara bani,fara casa, fara prieteni sau cunostinte si fara sa stiu limba, intr-o tara straina.

| mihaelaa18 a răspuns:

Cand a murit o prietena de-a measad...nu cred ca as putea sa descriu momentul in care am aflat astasad...practic as fi vrut sa fie un vis din care sa ma trezesc si totul sa fie ca inainte, dar din pacate nu a fost asa.sad
trebuie sa mergem inainte oricat ne-ar fi de greu:-

| AndreeaFarasperante explică (pentru mihaelaa18):

Cat de trist.Si eu vruiam sa ma omor, dar m-am gandit la prieteni...

| mihaelaa18 a răspuns:

Farasperante eu zic sa nu te mai gandesti la o asemenea prostiesadindiferent de cum este viata ea merita traitakiss

| allllexaaaa a răspuns (pentru greece12):

Si cum ai trecut peste? straight face

| allllexaaaa a răspuns:

Nu e chiar cel mai greu moment dar...Istorie lunga )))Atunci cand m-am certat cu una din cele mai bune prietene Anca, iar celelalte sunt oana si tu. Apoi nu am mai vb cu ea si chiar mi-a parut rau ca ma intelegeam bine cu ea si ne distram. Apoi ne-am impacat dar nu a mai fost la fel. Ea a stat din ce in ce mai mult cu cealalta prietena, Oana si acum ele doua se inteleg ffffff bine. Acum cand vad filme impreuna, cand merg una la alta sau cand merg in parc, pe mine ma dau la oparte.(cel putin asa ma simt) Totusi noi acum suntem prietene bune, dar nu cum era inainte. Funditaaa pentru istorie? laughing)) Glm.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru allllexaaaa):

Nu vrei sa stii.

| allllexaaaa a răspuns (pentru greece12):

Plzzzz...chiar vreau. big grin

| AndreeaFarasperante explică (pentru mihaelaa18):

Poate ai dreptate

| AndreeaFarasperante explică (pentru greece12):

Naspa te inteleg si eu am pierdut tot ce s-ar putea pierde pe lumea asta

greece12
| greece12 a răspuns (pentru AndreeaFarasperante):

Era un inceput nou de drum.
Acum, am castigat tot ce se putea castiga...sau poate imi prea ajunge ceea ce am, cert e ca omul poate orice!

Ma bucur pentru tine...fi optimista si daca te pot ajuta cu ceva sa-mi spui.Pwp

greece12

Sunt!
Si optimista, si fericita, am uneori nevoie sa ma ciupesc singura sa fiu sigura ca nu visez!happy

Macar o persoana sa fie fericita.ma bucur sincer pentru tine.Bravo!

greece12

Eu i-as vrea pe toti fericiti!
Stiu ca nu se poate, dar incerc.
Incerc!

| Tourniquet a răspuns:

Cand o prietena de-a mea a murit. Am crezut ca e un vis, dar cand m-am dus la priveghi si am vazut-o moarta am inceput sa plang si mi s-a facut rau. sad
Si alt moment greu, cand mama a plecat pentru prima data in strainatate, fix in aceea luna cand a murit prietena mea, in 2011. sad

Esti suuper de treaba

NOname
| NOname a răspuns:

Ca să-l găsesc pe cel mai cel, ar trebui să le înșir în minte pe toate și nu e un lucru pe care aș vrea să-l fac. Îmi pare rău.

| TheCritic a răspuns:

Nu pot sa spun care a fost cel mai greu pentru ca sunt constienta ca o sa vina altele, si mai grele. Cred ca pana acum, cel mai greu moment a fost cel in care am aflat ca bunica mea a murit. Nu acceptam asta, era ceva neasteptat si nu putea sa o vad pe mami ca plange. Incerca sa isi ascunda lacrimile de ceilalti dar de mine era imposibil. Sincer, nu m-a chinuia atat de tare gandul ca mama mea biologica a murit cat ma intristam atunci cand o vedeam pe mama mea "de suflet" ca plange...