| Anothergirl22 a întrebat:

Care a fost cel mai groaznic si cel mai dureros moment din viata voastra?

12 răspunsuri:
| RoryM a răspuns:

Pai nu stiu daca a fost cel mai groaznic.
Cand am avut un experiment la chimie am gresit cantitatile si doamna de chimie m-a facut de ras in fata clasei.
Nu am sa uit aceasta intamplare nici peste 10 ani.Stiu ca in acea zi imi era foarte rau. sad

De atunci nu imi mai place sa fac experimente.
Nu stiu daca este foarte groaznic.
Dar pentru mine a fost.

Dar al tau?

| Florentina9210 a răspuns:

Cand am cazut in beci de la 2 metri, am aterizat cu spatele de ciment. Si da, am trecut peste. Asta a fost acum vreo 7 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu crezi că lumea ar cam vrea să uite acel "cel mai groaznic" moment? Nu să stea și-l amintească pentru a răspunde unei întrebări puse de o persoană oarecare.

| RoryM a răspuns (pentru Florentina9210):

Nasol...

| Florentina9210 a răspuns (pentru RoryM):

Mda..nu m-am putut misca o perioada.Am stat doar la pat. Aproximativ doua saptamani. Si nu mai puteam nici respira, dar au trecut.

Da, asa-i.
Trebuie sa fi fost destul de dureros in acele momente. Dar cred ca toti au fost langa tine pentru a trece peste.
Dar a fost si dureros sa iti amintesti crying

| Florentina9210 a răspuns (pentru RoryM):

Da, slava domnului, am niste parinti exceptionali. Care nu m-au lasat, cum fac altii. Au fost langa mine.

| Larissa04 a răspuns:

Hm, cred ca revenirea in Romania dupa atata timp de stat in strainatatebig grin, adica despartirea de prietenii mei si de oameni de care m-am atasat, imi lipseste foarte mult totul, persoanele, locul, tot.
Si ce e rau, e ca nu ma pot obisnui aici, incerc dar parca pe de-o parte nu vreau:/, simt ca intr-o zi o sa plec de aici laughing e ciudat, vreau inapoi.

:*

| Anothergirl22 explică:

InLjus... Nu cred ca ne putem acoperi trecutul cu o panza prin care sa nu mai vedem momentele grele prin care am trecut.
In primul rand, amintindu-ne acele momente dureroase ne consolidam increderea in sine si ne demonstram cat de puternici am fost ca am reusit sa trecem prin momente dificile.
In al doilea rand, vazand că cuiva i-a fost mai greu decat tie poare reusesti sa apreciezi viata ta mai mult.
Apoi, nu am obligat pe nimeni sa raspunda acestei intrebari. Cred ca ai trecut orin momente grele! Daca doresti poti sa ni le impartasesti. Daca nu, nu e nicio problema!
Mult succes in viata si multa sanatate! happy

| Anothergirl22 explică:

Cel mai groaznic moment pentru mine a fost pierderea unui membru al familiei. A fost foarte dureris. Inca incerc sa trec peste asta!

| UnBroken2016 a răspuns:

Ceva asemanator cu inceputul filmului Scary Movie 2.

Întrebări similare