Scopul vietii este sa iti creezi vise pe care, intr-un final, trecand peste multe obstacole si suferinte, le vei atinge. De ce nu incerci sa-ti pui scopul de ati face o iubita pana ( ex: decembrie )? Incearca sa-ti pui vise, sa vrei sa vizitezi o tara anume si sa strangi bani si sa muncesti ca sa te duci acolo sa creezi amintiri, sau sa strangi bani pentru o masina noua? Asa viata va fi mai distractiva.
Trebuie sa il gasesti tu, nu se poate sa il gaseasca altcineva pentru tine.
https://www.youtube.com/results?search_query=finding+the+meaning+of+life
Scopul vietii e sa o traiesti, sa cunosti cat mai mult, de multe ori pierzi daca stai inchis, ai putea descoperii lucruri care nu aveai idee ca iti plac, locuri noi, un fel nou de mancare, sau sa realizezi ca de fapt te bucuri de compania altor persoane, chiar daca simti frica de a vorbi, daca nu incerci nu ai de unde sa stii, si cateodata raspunsul e sub nasul tau, inainte cand eram suparat ma plimbam km intregi cu castile in urechi, aveam raspunsul sub nas fara sa realizez, am realizat ca iubesc miscarea si sportul, de la 89kg prin acea noua pasiune descoperita am ajuns la 66kg, e doar un exemplu. Trebuie sa iesi in lume, si sa iti dai voie sa gresesti, nu mai gandi ca trebuie sa fie totul perfect cand stai de vorba cu o fata, da-ti voie sa gresesti, sa fii penibil cu fetele, sa o dai in bara, cum vrei sa inveti daca tu le eviti? Frica te opreste din a face ce iti doresti, invita o fata la intalnire, chiar daca simti frica si te balbai, chiar daca vor fii momente de liniste cand nici unul nu mai zice nimic, trebuie sa treci prin toate astea pentru a deveni mai confortabil cu tine. Atat iti mai spun, daca mergi la o prima intalnire, emotia e mare, dar dupa o ora doua deja vei fii mai calm, dispar emotile acelea mari si poti vorbi, si chiar sa iasa bine, de ce nu iti dai o sansa?
Ce rost are sa mai ies, ultima intalnire am iesit cu cineva si 1 ora nu a scos un cuvant, a stat pe telefon si imi arata nu stiu ce porcarii incat m-am ridicat si am plecat de draci, in ziua de azi daca nu ai o "siguranta financiara" degeaba invit eu fete la intalnire ca tot nu o sa vorbeasca...
Te inteleg dar asta e ca si cum spui ca toate sunt la fel, trebuie sa incerci, poate o sa ai 2, 3, 4 intalniri nereusite la rand, nu ai certitudine ca daca o fata iese cu tine devine interesata.
Daca ramai blocat pe loc rezultatul nu se schimba, ce te faci daca ajungi sa locuiesti ani de zile cu o persoana si dupa te desparti cum am patit eu, cazi in depresie? Priveste o intalnire ca si cum iesi sa cunosti o persoana noua, nimic mai mult, fara sperante ca sa nu ramai dezamagit, nu pui suflet in prima intalnire.
Cipi1212 întreabă: