Eram foarte varza si tocmai coborasem din masina ca mi se facuse rau.M-am pus pe un gard in fata unui restaurant care parea de fite si am vomat vreo 10 minute incontinuu.Am si sunat un prieten sa-i zic ca-s foarte varza si practic ii vomam la telefon.
Buna,
Trebuia sa imi scot un dinte si ai mei au chemat dentistul acasa si nu am vrut sa deschid gura si mi-am luat un ''skatch'' de zile mari ))
PS : aveam vreo 5 ani...
Poti sa ne spui si tu o intamplare jenanta/penibila.
Buna
Nu stiu daca e nasoala/jenanta, dar pentru o clipa asa am simtit la acea vreme..eram in clasa a 10 a si un tip din scoala, a venit cu bicicleta, eram un grup de fete si am pus pariu cine se urca pe portbagajul bicicletei din mers, eu mai facusem acest experiment si imi reusise, dar de data asta nuhee sa zic, experimentul nu mi-a reusit si am capatat o julitura de mai mare frumusetea iar restul se uitau cam ciudat, dar cand au vazut ca e de rau, a venit si m-a luat in brate un coleg si m-a dus la cabinetul medical...
O zi frumoasa sa ai
Cea mai jenantă întâmplare a fost când mi s-a cerut să povestesc cea mai jenantă întâmplare.A ta?
Aham. A fost una pe care nu o pot uita.
Eram in primul an de liceu si luasem prima mea nota care era 10 si eram foarte fericita. In clasa era si un baiat dragut.
Ma plimbam prin curtea scolii si am vazut baiatul dragut in fata mea, iar in fata lui era o prietena de-a mea. Ca sa-l impresionez pe tip imi planuisem sa alerg spre fata si sa ii spun ca m-a luat un 10 ca sa vada baiatul.
Din pacate, nu a mers cum planuiam, si cand am alergat, m-am impiedicat si am cazut chiar in fata lui. -_-
El doar a zis "ouch" si a plecat mai departe...
Cand mi-a sunat telefonul in clasa si doamna m-a trimis afara sa vorbesc la telefon.))
Eu traiesc in Anglia si aici ne mutam in diferite clase mereu, iar la ora de gatit, am facut foarte bine, iar cine era in grup cu noi trebuia sa guste ce am facut daca voiau, asa ca m-am dus la baiatul de era langa mine, nu ma inteleg bine cu el, dar nici cu restul din grupul meu, asa ca l-am intrebat daca vrea sa guste si face el direct: ''NU.'' ))))
Aia de erau cu el au inceput sa rada si fac eu: ''Ohoho okay then.''
Nu stiu cat de jenant ti se pare, dar mie mi s-a intamplat si poate de asta e jenant.))
anonim_4396 întreabă: