Nu pot sa uit ca la 10 anisori am fost aproape in coma alcoolica Am baut cu un vecin acasa la el tuica. Cum ne jucam noi pe afara imi spune ca taica-su a facut tuica multa zilele trecute, si ca vrea sa-mi arate ok, ne-am dus intr-o camera si avea o gramada de sticle intr-un colt, printre care una de 500 ml care era pe jumatate tot cu tuica, am gustat din acea sticluta amandoi, tin minte ca era o sticla din aia verde de la Sprite
Am mai iesit afara, ne-am mai jucat, mai intram in acea camera si mai trageam o dusca, pana ce nu mai stiam ce era cu noi. Eu eram mai beat ca el, si am ramas pe un pat ca mort iar el s-a dus s-o cheme pe maica-mea, si ii spune sa vina repede ca Andrei(adica eu) nu se simte prea bine. A venit maica-mea si m-a luat in spate, nu mai tin minte nimic cum am ajuns acasa sau ce s-a intamplat. Pe prietenul meu l-au dus la spital chiar ca se simtea foarte rau.
Nu imi vin in minte dar cum am colegi asa de trazniti pot sa zic ca am parte in fiecare zi
Am amestecat toată mâncarea din frigider și am făcut voma, am pus-o în gura și am vărsat-o în fata oamenilor de pe strada ) Avem 9 ani.
Am facut de toate cand eram mica da ceea ce a intrecut orice asteptare a fost noul meu look''made by me'' pe la 4 ani.Eram cu bunica si ea hranea animalele din ograda iar eu fix cu doua zile inainte de inceperea gradinitei m-am gandit ca celebrele clasicele coditte impletite au nevoie de un refresh asa ca nu mi-a trebuit mai mult de un sfert de ora sa-mi scurtez frumusete de par bogat, intr-un fel sa de haotic incat n-avea nicio forma ddesi mie mi se parea interesant. Bunica mai mai sa lesine cand m-a vazut iar cu mama numai spun a urmat o buna perioada de timp de tratative de reconciliere.Ce-i mai dramatic e ca incercand sa repare greaseala mea a trebuit sa ma tunda ca pe un baietel ca parul meu sa arate cat de cat normal, iar fratele meu mai mare a avut motive bine intemeiat sa ma tachineze dupa bunul lui plac.
Sunt multe de spus dar unul este ca eram la bunica la tara si eram cu multi prieteni, seara, intuneric bezna
aproape de casa mea era un pod si noi am luat crengi cu spini si am pus pe pod si masinile care treceau faceau pana si noi ne ascundeam sub pod si soferii ne strigau noi : liniste odata ne-a prins un sofer si a aruncat cu spini de la creanga dupa noi
odata am mers la furat corcoduse crude de la vecina (eu si fratele meu le mancam cu sare ) si le avea tocmai in fundul gradinii si am mers la furat... dat pana acolo am vazut niste agude negre. am uitat de corcoduse si mi-am umplut buzunarele de la bluza si am mers acasa. cand sa sar gardul am alunecat si mi-am facut o buba mare la mana ( am si acum o cicatrice si e mare vreo 5-6 cm ) si cand am cazut mi s-au facut terci agudele in buzunare
sper ca nu am raspuns prea devreme
Imi amintesc acum vreo 5-6 ani stateam intr-un turn si jucam adevar sau provocare si cum sunt eu dilimac am ales provocare. Provocarea era sa cobor de la 9 prin burlanul pe care se arunca gunoiul am urcat la 9 mam pus in burlan si jup in jos pe el atunsi mi-am rupt mana am stat cu ea in ghips 1 luna sau cand am urcat pe o cladire de 3 m inaltime am vrut sa sar pe un garaj care era la 3 metri distanta ce sa vezi zdup cu ouala fix in marginea garajului de beton aunci mor durut c0aiele o saptamana
Ohoooo, foarte frumoasa intrebarea.
Imi amintesc odata, cam [,] cand aveam 8-9 ani si eram cu prietenii mei, si ne jucam cu mingea, jocuri d-ale noastre, priselea, etc. Si ea avea un caine care cand ne vedea incepea sa latre mereu si era chiar enervant. Si ea credea ca noi faceam zgomot si ca lovim poarta, etc (avea cam 65-70 ani) si la un moment dat, tata iesise afara, stiti voi... mai trage o gura de aer, in fine si iese "babaciunea" din curte si ii zice lui tata ceva de genu :
- Vedeti ca baiatul d-tale tot loveste poarta impreuna cu prietenii lui (dar nu eram noi, bine poate uneori )
La care tata auzind astea, nu m-a certat, ba chiar a intrat in joc si s-a prefacut ca ma "cearta" si ca nu o sa mai fac "cica" . Si mai era inca una cand ne jucam si baba iesise afara cu matura si vrea sa ne loveasca, cica... Si aia arunca "excrementele" de la caine peste gard si era sa ne nimereasca!
Sau mai este cand ne suiam in copaci si mancam la visine. Ohoho si cand am cazut de la 2 metri si mi-am bagat piciorul in ghips. Amintiri din copilarie...
anonim_4396 întreabă:
denisa_2911 întreabă: