anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care au fost pentru voi oamenii resursă? Care au fost oamenii care au mișcat ceva în voi de-a lungul vieții și v-au făcut să schimbați munții din loc?
Aștept romane. happy

28 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

George Carlin și Socrate.

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

De pe* Violetta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Stai, îmi spui că sunt fata Rosalia?! happy Doamne, draga mea, Violeta chiar nu știi să citești oamenii, deja mi-ai pus 3 etichete eronate și neadevărate (că am 13, 14 ani, când am 27, împliniți chiar acum pe 15 decembrie happy, ai suspectat că nu am luat bacul, când eu l-am luat de la finalizarea liceului din 2014, acum mă suspectezi că aș fi o altă fată?! laughing Interesantă intuiție mai ai și tu laughing dar se vrea a fi de dragul glumei laughing

Acum vorbind serios chiar nu sunt nimic din ce bănuiești tu. Nu știu cum sunt alții, dar eu una m-am prezentat ca cea mai autentică persoană, o fi un scop ascuns și-n asta, poate să mă fac auzită și văzută, pentru a avea lume la cabinet, când am să termin facultatea și am să-mi deschid cabinet psihologic, cine știe? Nu neg nimic. laughing Până nici întrebările xxx de la început nu le-am șters, deși pe parcurs s-a vrut a fi un cont serios, îmi zic, why not? Vreau ca oamenii să mă cunoască exact cum sunt, măcar aici sub limita anonimatului, deși la fel de sinceră sunt și în viața reală, ok, mai puțin nu vorbesc despre partea sexuală, deși nici nu ar fi vreo laudă în ceea ce am reușit să fac de una singură. laughing

Acum chiar m-ai făcut curioasă și o să stresez TPU ul cu întrebări ca să văd cum mă mai vezi tu pe mine și ce-ți mai spune ție intuiția despre mine laughing

Și mulțumesc de onoarea de a mă compara cu miss Rosalia laughing Cum am mai spus tipa are întrebări/gânduri și analize faine. happy

| J0B0MAT a răspuns:

Să mut muniții din loc doar eu.Altfel, familia, incluzând aici și animalele care fac parte din familia mea, plus alte câteva persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oamenii deosebiti ca CARACTER, PERSONALITATE, MORALITATE! ( altfel spus Oamenii Integrii! )

As da si exemple concrete, dar ar trebui la drept vorbind sa scriu romane! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am putea iesi toate la o cafea - dar miss Rosalia m-a blocat! happy
E tare copilaroasa, dar eu o iubesc asa cum e : x happy ( nah, acum am ajuns si sa fac declaratii de dragoste pe aici happy

anonim_4396

Www, îmi plac declarațiile tale, dragă, pufulete laughing și chiar mi-ar plăcea să ne vedem face to face unii de pe aici de pe TPU laughing dacă ar fi posibil vreodată așa ceva, evident că în cazul meu ar fi cu oamenii ca voi, care au putere de analiză, au și amuzamentul ăla fain dar și pot dezbate ore în șir.

Și ca să-ți spun un secret, aveam deja un plan din ăsta, dar am zis să aștept să termin facultatea de psiho, să-mi fac un cabinet, vloguri și reclame prin media și apoi voiam să înființez un grup pentru astfel de dezbateri deep și filosofice. happy Dar am zis să mai tac o perioadă să nu-mi mai sară lumea în cap, ca atunci când am scris că-mi ofer ajutorul și am fost considerată o racolatoare de omuleți. laughing Cine știe în ce scopuri vă racolam. laughing
Cred că totuși dacă ar fi fost un scop ascuns, singurul ar fi fost cel de a-mi umple un gol interior iar prin comunicarea profundă, conectarea cu omuleții și ajutatul lor, simțeam că aș umple acel vid interior.

Cât de miss Rosalia, ce i-ai spus sau făcut atât de rău încât să te blocheze?

anonim_4396

Am sa fac totusi un mini- roman ( mini - mini roman happy... si am sa explic, pe scurtt happy

E vorba doar de 2 persoane " principale"- de ele vreau sa vorbesc mai mult, pe seama lor sa ma centrez - dar au fost mult mai multi care m-au ajutat, chiar fara sa stie!, unii chiar si cu şuturi, stii ce se spune : " un şut ( in dos ), un pas inainte! "

Prima persoana a fost profesoara mea de istorie din liceu. Era o persoana ferma, extrem de inteligenta ( si nu ma refer la cunostiintele despre materia numita Istorie ), democratica ( desii elevii o numeau Comunista happy ), severa ( ne spusese inca din prima ora, clasa a 9 -a, citez: " Veti transpira la orele mele! " ), totusi empatica ( s-a oferit sa ofere sprijin financiar si moral unei colege caruia i-a murit tatal ).

Eu spre ex mereu aveam probleme cu materia numita Matematica, daca luam nota 5 eram mai fericita decat daca luam 10 de 10 cu steluta.La Istorie ( si la nicio alta materie NU aveam probleme avand mereu note peste 7 ), totusi, la Istorie era sa ramana cel putin 40% corigenti ( eram 30 in clasa ).

O alta chestie pe care mi-o amintesc si m-a impresionat la ea e faptul ca spunea mereu ca se considera... proasta ( doar proasta nu era! ) si ca cu cat studiaza mai mult cu atat isi da seama cat de proasta e.
Apoi avea si o doza de umor de calitate si explica atat incat, doar daca ai fost absent la ore nu ai inteles & retinut macar minimul necesar.

A doua persoana e matusa mea. Sa fac un rezumat : e o femeie de 68 de ani, cu 10 copii, sotul i-a murit de cancer acum 20 de ani, penticostala, marinimoasa, principii biblice si morale pe care le respecta cu strictete, " o lumina in intunericul acestei lumi ".
As putea-o asocia cu ( versurile acestui cantec ) :
https://youtu.be/_JQiEs32SqQ
Dar si " sora Helen "
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Culoarul_mor%C8%9Bii_(film_din_1995)

Desi nu ii impartasesc " viziunea / viziunile asupra vietii "... tot este un model de urmat pentru mine : plina de bunatate, inarmata cu rabdare & credinta, mereu cu zambetul pe buze, gata sa ajute pe oricine e in nevoie, renuntand la propria-i persoana - selfless...

anonim_4396

Si ea avea pe rand : 28 de ani, anul trecut - public, in intrebari ( dar si in privat happy, acum, ciudat, cica ar avea 23 - a mai scazut happy.
Ar fi trebuit sa aiba 29 ( ca zicea undeva prin privat ca e mai mica cu un an sau doi ca mine )- acum are 23 happy.
Nu ma pricep deloc la exerciitile matematice... dar happy, raspundeti voi aia buni la matematica - CATI VA AVEA LA URMATORUL CONT? happy
Nu pot oferi funda, dar ma ajuta sa nu raman repetenta la matematica! Multumesc! happy

anonim_4396

Nu trebuie sa astepti atat pentru a socializa :)!
( adica poti bea o cafea si sa vorbiti & dezbateti vrute si nevrute - subiecte de la Geneza la Apocalipsa - fara sa ai toate astea, adica un cabinet deschis sau ce nu :) Sau tu vrei ca toate prietenele sa-ti fie (neaparat si ) pacienti? :))

Și ca să-ți spun un secret, aveam deja un plan din ăsta.

Faci referire la utilizatorii TPU?! ( :x )
Chiar si o cafea bauta online, impreuna merge :)

Dar am zis să mai tac o perioadă să nu-mi mai sară lumea în cap, ca atunci când am scris că-mi ofer ajutorul și am fost considerată o racolatoare de omuleți.  Cine știe în ce scopuri vă racolam. 
Cred că totuși dacă ar fi fost un scop ascuns, singurul ar fi fost cel de a-mi umple un gol interior iar prin comunicarea profundă, conectarea cu omuleții și ajutatul lor, simțeam că aș umple acel vid interior.

Jur, ca mi-a sarit ideea doar la extraterestrii :))
" omuleti " si " racolare" rezulta -
https://youtu.be/vHZquCUSSbU
Poate ajuta si :)
https://www.tpu.ro/......iblia-sau/
:)

anonim_4396

Cât de miss Rosalia, ce i-ai spus sau făcut atât de rău încât să te blocheze?

Ti-am mai spus ca e copilaroasa?

"Şi eu eram vesel ca vremea cea mai bună şi şturlubatic şi copilăros ca vântul în tulburea sa." ( ca sa-l citez pe Creangă cu ale sale amintiri din copilarie :)

https://www.tpu.ro/......ina-2.html

anonim_4396

O sa-i treaca, sper!

anonim_4396

Ma refer la suparare, ca copilaroasa am impresia ca va fi mereu love struck

anonim_4396

Https://www.tpu.ro/......darjit-sa/

anonim_4396

Mmmm... acolo da chat înfierbântat de dezbateri și păreri laughing O să apar și eu laughing cum de nu am văzut totul? laughing Ce-i drept la capitolul vești stau prost, mereu prind ultima veștile laughing

Acel domn anonim mi-a răspuns și mie la o întrebare sau era alt anonim și când am vrut să-i răspund la rândul meu, am văzut că m-a blocat. laughing

anonim_4396

Acum știu de unde această conexiune cu pufulete laughing Și eu am o mătușă, și e exact ca ce spui și tu despre mătușa ta, doar că a mea este ortodoxă, și la fel ca și tine nici eu nu-i împărtășesc complet viziunea, deși God și religia m-a prins laughing însă nu complet ca pe ea laughing și cu toate acestea și ea e resursa mea și o iubesc. laughing

anonim_4396

Doamne! Efectiv râd în mașină, dacă ar mai fi acum cineva în parcare și m-ar vedea alone în mașină și auzind că râd ar zice că sunt țicnită laughing Dar chiar ai reușit să faci un om tăcut și nu prea zâmbăreț să râdă fantastic. laughing

Și planul cu cafeaua online, haideți să încercăm o dată laughing

anonim_4396

La care anonim te referi, cumva la faimosul anonim anonimull laughing?
( misoginul ).

Si la care caz concret?
"acolo da chat înfierbântat de dezbateri și păreri ".
Mereu cu dezbaterile si parerile mele! happy

anonim_4396

Ce ne-am face noi fara matusicile noastre? laughing

anonim_4396

De ce nu?
Ar fi interesant!

anonim_4396

Da, cred că acel anonim, am vrut să-i răspund la un comentariu de-al lui și mi-o zis TPU "nu poți trimite acestui utilizator mesaje deoarece ați fost blocată". laughing Recunosc că eram prea mândră de mesajul meu și nu voiam deloc să-l șterg și am tot insistat, dar degeaba, am renunțat și mesajul s-a șters. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

Ok! Asta este pentru mine, mi se adresează mie? happy
Prima parte o înțeleg! Deci domnișoara Violeta face mișto de mine? Ți se pare că la 27 de ani, când mă plimb alone pe drumuri și fac totul de una singură, părerea cuiva mai are valoare pentru mine? Evident mă refer la opiniile negative sau chiar la caterinci, opiniile înlățătoare, bune sau pur și simplu pertinente (chiar dacă au un iz de negativ) le ador și le voi lua mereu în considerare și din când în când le voi trece și prin filtrul analizei și gândirii mele. happy

Cât de ultima parte încearcă să fii ceva mai explicit sau pune virgule, că nu am înțeles nimic. happy

Sună ca o poveste de a elevilor mei, când se apucă să descrie livada, apoi spun ce au mâncat azi noapte și termină cu cine l-a bătut azi la școală. laughing

Și de unde până unde s-a ajuns la concluzia că miss Rosalia ar fi un cățel? happy

anonim_4396

Exista persoane cu care NU POTI PURTA DELOC O DISCUTIE IN CONTRADICTORIU! Apoi, mai sunt oameni cu care NU POTI PURTA DELOC - O DISCUTIE!
Oameni si oameni!
Altii, te blocheaza doar din ciuda ( cred ei ca viata ta e mai grozava, sunt invidiosi & rautaciosi, si te blocheaza - chiar daca nu ati interactionat deloc! :) )- DECI DA! :))

Anonimull m-a blocat si pe mine! :) Stai linistita, cred ca are in lista lui o gramada de pokemoni, cum imi place sa le spun utilizatorilor ignorati, pokemoni pe care nu si-i doreste! :))

Sa-ti faci o idee, NU TOTI! sunt cu "țiglele pe casa ", unii ar avea nevoie URGENT sa-ti faca o vizita la cabinet!
Deci, grabeste-te! :) Doar cu lista de pacienti de AICI, care e lungăăăă ( la fel ca problemele lor ), stii garantat ca nu gresesti deschizandu-ti cabinetul! :))

https://www.tpu.ro/......-a-lungul/

Chestia cu raspunsul la mesaje si eu am patit-o! :)) Cel mai rau si enervant lucru e atunci cand vrei sa elaborezi, nu te limitezi la 10 randuri, dar el te-a blocat :))

https://www.tpu.ro/......i-de-fapt/

( Vezi si " Motivele lor").
( Intrebarea e a mea de pe un alt cont).

anonim_4396

Daca nu e vorba de intrebarea lui ( a celui care a pus-o! ), CI DE A TA!, atunci ii raspunzi asa: ( copiezi mesajul! ), si pui @ anonimull ( adica numele de utilizator al celui care te-a blocat ), II RASPUNZI si ii urezi " la revedere! " ( sau mai bine laughing)- PA!, o sa vada el! laughing ( astia care te blocheaza au tendinta de a te stalkerii happy
laughing

anonim_4396

Hasta la vista, baby! - semnat Terminatorul laughing