| chiftelutacrocanta a întrebat:

Care credeti ca este motivul real pentru care ne este lene sa facem ceea ce ne-am propus?

a)Lenea
b)integem gresit realitatea si o consideram prea grea
c)Nu suntem destul de liberi sa facem ceea ce ne-am propus si ne e sila sa fim sclavi
d)Suntem prea frustrati pe alte probleme si ramanem in loc din cauza tristetii
e)Nu avem o parere buna despre noi insine atat fizic cat si moral si ne ascundem de realitatea pe care probabil o intelegem gresit
f)Am fost obisnuiti de mici copiii sa lasam responsabilitatile la o parte si am ramas si astazi asa
g)Nu suntem siguri ca reusim sa facem ceea ce ne-am propus asa cum ne-am propus
H)Unele variante sunt corecte, alte variante nu sunt corecte
I)Cate un pic din fiecare varianta
j)In nici una dintre variante nu se afla motivul real
K)Cunoasteti voi vreun alt motiv real?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, logic

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns:

Varianta a) Lenea.
Ne este lene sa facem ceva pentru ca ne este lene, cel putin asta se aplica la mine laughing
De obicei daca vreau sa fac ceva ce ma pasioneaza, nu mai intervine lenea, pentru ca imi place sa fac acel lucru si ma bucur cand fac acel lucru.

| mbncf a răspuns:

Consider că I e cea mai potrivită variantă. În general sunt mai multe motive ce ne opresc să facem anumite lucruri. Deci, ar mai fi și altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Pai ne e lene sa facem ceva pentru ca ne este lene

| J0B0MAT a răspuns:

A şi d cred

| T0T a răspuns:

Mă simt ca la un test grilă. Cred că aleg k.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu nu ne atrag acele obligatii. Daca iti propuneai tu sa faci ceva era logic sa si faci pentru ca te atrage acel lucru.

| Mihaelablabla a răspuns:

Lenea, pentru ca daca nu ar exista atat de mult cheful asta de nimic, am putea face mult mai multe lucruri productive pentru viitor, pentru noi si pentru ceilalti.

| Claudiu1905 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie neaparat sa ne atraga din prima, multe lucruri par neinteresante la inceput

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Claudiu1905):

Dai si exemple?

| loginlogin a răspuns:

Eu nu am de unde sa stiu. Dar tu? Dece esti o lene puturoasa? Vad ca tot te lauzi pe aici ca esti asa.