Dragostea de viata. Oamenii indragostiti de viata nu sufera pentru ca inteleg ca suferinta fata de bucurie e trecatoare. Din bucurie, raman cele mai pretioase perle:amintirile iar din suferinta in timp nu ramane nimic.De sa suferi cand esti tanar? Ranile sunt superficiale, oameni au darul sa le adanceasca rascolindu-le constant.Lasa-ti timpul sa vindece si iubiti viata. E singura care merita asta
Multi prieteni, distractie, cufundarea intr-o carte, documentari, pictand, dansand stiu si eu ce hobby-uri ai? iesind cu bicicleta, cu rolele, chiar facand jogging sunt atatea de facut incat sa uiti de suferinta
Credinta.Sa crezi ca esti fericit si implinit si asa va fi. Daca suntem tristi, suntem asa pentru ca ne place sa fim tristi.
MoaRrtea
Glm!)
Nu cred ca exista ink asa ceva "un remediu impotriva suferintzei" TiMPpul este cel mai bun remediu:X.BucuRiA.Veselia.Voia buna. orice ce nu inclunde suferinta poate chiar contrariul. Oamenii plini de viata si care sunt fericitzi nu sufera.Suapararile astea din orice nu duc la nimic bun:-J. Ele sunt trecatoare. Te superi pe cineva sau suferi din cauza unei persoane astea sunt suparari superficiale {trecatoare}cine ii suparat sa nu ia asa ca gata nu stiu ce.Fitzi fericitzi oamenilor! ca acum traitzi viata.Si ink odata remediul ii doar timpul care trece
Fashion întreabă:
anonim_4396 întreabă: