Nu stiu, dar nu imi pot explica nici resortul psihologic prin care imi dau seama de sexul lor prin mici interactiuni, anumite detalii ii dau de gol cel putin in fata mea.
Pentru ca orice nu iti convine asociezi cu femeie sa iti cresti orgoliul masculin
Am mai vazut din astea la tine
N-are nicio logica ce zici, reformuleaza sau nu stii sa citesti ce am scris?
Nu vezi ba ca esti un nimeni in drum? La 30 de ani umbli cu sute de conturi aici, nu degeaba ai facut hemoroizi ca singurul tau scop e sa i-o 'zici lui drimmero' stand cu ga0zul pe scaun
Nu prea merge metoda asta. Sunt mulți care gândesc foarte matur sau foarte imatur pentru vârsta lor.
Eu, de exemplu. Ce vârsta crezi că am?
Tind spre 17-22 sau 30-50
Fix. Nici nu prima mai nimerit-o, sunt mai tânăr de-atât.
Dar de unde ai venit cu cifrele astea atât de "iegzagte"?
Te-am făcut matur, apreciază. Of copilașii din ziua de azi nu apreciază deloc.
Nu conteaza de la cine vine raspunsul, atata timp cat este bun.Crezi in zicala aia ca batranii is mai intelepti? Eu ma indoiesc, zicala nu se refera la varsta, se refera la experienta, la ce stie o persoana.
Experienta nu inseamna neaparat sa ai 50-80 de ani, poti sa ai 25 de ani si sa ai destula experienta pentru anumite chestii.Ori poate nu este nevoie de experienta in unele situatii.
Referitor la varsta,poza sau ani,multi opteaza sa nu se arate din motive personale.
Este un chat,unia poate nu arata bine, daca se ajunge la ceva discutii, is destui care se leaga de orice apoi incepe sa se lege d e cum arata-i, de cati ani ai, ori esti mucos, ori esti bosorog senil
si asa mai departe.Asa ca omu prefera sa nul vada nimeni,sa nu aibe de ce se lua.
Si asa se leaga multi de felul cum scrii,ca nu ai pus virgula,scrii cu i din i si nu cu i din a si alte povesti,esti prost,esti analfabet
Ia sa mai pui si poza reala,se leaga si de poza si de ani cum am zis.
Restu,e cum am spus mai sus,un tanar ar putea sa gandeasca mai bine decat o persoana in varsta.
Daca esti batrana,aia nu inseamna ca te si pricepi,ori ca vezi lumea asa cum este ea,multi o vad cum cred ei.
In afara de asta trebuie sa respecti pe toti in egala masura,nu respecti pe cineva doara ca are o anume varsta,iar pe altul mai tanar ca tine,il lasi deoparte,ori de multe ori chiar daca da un raspuns bun, uite si pe asta, vine asta micu sa imi dea lectii mie
Asa ca oamenii ar trebuie sa nu fie rasisti din nici un pct de vedere, nici al varstei, nici religios, nici cum arata.
Dar uite ca nu se intampla asa.
Nu considera detaliu important, sunt paranoici, nu ii intereseaza etc. Pana si in realitate esti mintit in fata, dar aici nu ai nici o validitate ca felul in care se prezinta este corect receptat, adevarat. Tu ai vreo teorie iesita din comun?
Nu știu de alți dar îți spun de ce eu am ales asta pentru o perioadă
Nu am vrut sa fiu predispusa la unele prejudecăți de aia mi-am ascuns genul și vârsta
Ca și cum nu te-ar cunoaște nimeni de aici și nu ar știi ce ești din întrebări.of ibiria mia ești amatoare în a ține secrete
Pfaa asta pentru că eu am vrut, cu ceva timp in urma lumea era destul de confuz in legătură cu genul meu...
Vaco
A da? Toți pe care i-am văzut știau ca ești muiere neprihănita
Tu vaca bolândă... când mai cunoscute tu deja lumea știa ce gen sunt
Mai ai de mâncat până ajungi ca mine pe TPU
Am fost aici în 2012 când nu erai
Ia un loc și dormi, bântui pe aici din 2010...
Oh deci recunoști ca ai conturi multiple...rușine
Nu,am zis că am avut unul...ce spun eu ce înțelegi tu
Hai lasă că știi tu ca ai mai multe
Am mai multe ce?
Tu crezi că eu sunt Zeion care nu are job?
Am treabă, doar cu tine îmi mai bat capul de pe aici ...in rest nu-mi pasă :*
Asa e, eu îmi făceam 5 conturi pe săptămână ca sa trimit linkuri la servere discord vai cum am putut sa uit
Ai amnezie, nu știu despre ce vorbești
Ia un laxativ și stai calma
Pai știu ca ai, toată ziua zici ca te duci la medic ca nu mai știi unde ți-ai pus aia 100 lei în fise de 10 bani
HEEEI... nu vă mai bateți peste mine că poate mă loviți...
Ți-am spus că nu mă interesează ce ai făcut tu azi, off mereu îți povestești viața
Știi ca mereu ma interesează ce faci tu, de aceea revin absolut totul despre tine
Că ești scund și firav al naibii
Da... firav și labil psihic.
Dar asta mi-e soarta.
Bine că ești frumos, mă sacrific te iau de soț
Norocul tău cu mine
Lasă... nu-mi mai da speranțe deșarte.
Vrei să intru în depresie?
Eu am fost pe-aici de pe vremea Potopului lui Noe.
Așa că nu vă mai certați voi două.
Ție ciudă că nu ai cu cine sa te certi?
Am cu cine.
Da' mi-e prea lene...
Pentru că mulți vor doar să vorbească aiurea fara să-si asume nicio responsabilitate. Nu vor să-și creeze o imagine sau o reputație, they just wanna talk sh¹t. Există și excepții bineînțeles dar cred că mulți pur și simplu vor sa o ardă aiurea.
Iar alții sunt pur și simplu paranoici. Cred că dacă și-au dezvăluit vârsta deja Zuck și Bezos deja isi freacă malefic palmele pentru că au dobândit controlul total asupra inca unui consumator sau că rușii le vor sparge conturile și le vor dezvălui tuturor identitățile lor secrete de supereroi.
Paranoia asta vine din acordarea de prea multă importanță propriei persoane. În realitate no one gives a sh¹t.
Multor oameni le place anonimatul total și se simt confortabil atunci când nu știi nimic despre ei. Fă o plângere la admină și spune-i că vrei să introducă un protocol de verificare și creare a conturilor prin intermediul datelor de pe buletin dacă tot te roade atât de tare treaba cu anonimatul pe internet.
Da, te-ai prins.
Mă roade de mă tăvălesc.
Pentru ca oamenii sunt judecati cu privire la asta. Uite iti dau un exemplu:
Cand eram mai mic si jucam cs1.6, intram pe teamspeack sa vorbesc cu baietii. La 14 ani deja aveam vocea groasa si oamenii cand ma intrebau cati ani am le spuneam 23, si credeau. Nu avea rost sa le spun ca sunt copil, asa toti credeau ca am wall sau aim sau ca nu sunt matur.
Sexul nu știu.
Vârsta nu mi-o declar pentru că e ceva personal, plus nu prea văd rostul.
Omul te minte față în față, unii au capacitatea de a-și da seama de asta, alții nu.În mediul virtual nimeni și nimic nu îi poate opri din a fi, din a se da ceea ce nu sunt în realitate.Indiferent că este adult sau copil, mediul online le dă curaj și sub anonimat au îndrăzneala de a face orice.Nu oricine realizează că cei care aici în online nu sunt capabili să își expună părerile într-un mod politicos,civilizat,căci cine nu este de acord cu ei este imediat făcut analfabet,înapoiat,îți raportează contul și ceea ce ai scris și i-ai contrazis,de fapt aceste persoane au asemenea comportament fiindcă nu se pot adapta la viața reală.Nu sunt în stare față în față să poarte o discuție,le este teamă că cei din jur vor râde de ei când își vor expune gândurile, trăiesc cât mai izolați de oameni, au suferit diferite traume, mulți sunt ignorați de propriile familii, se feresc de ei rudele și atunci aici și-au creat propria lor lume.
Sexul si varsta ar fi utile si necesare daca ar fi un site de dating. In rest, nu cred ca e necesara o analiza psihologica pentru a afla de ce un user bifeaza nu in loc de da. Mai ales ca informatia asta este in cele mai multe cazuri irelevanta.
Dacă ai pune o întrebare pe site, despre un lucru de care n-ai habar, n-ar fi important să știi dacă un răspuns l-ai primit de la un copil sau de la un matur?
N-as pune o intrebare pe site despre un lucru de care habar n-am.
Si daca totusi as pune si as vedea ca in profilul respectivei persoane care mi-a raspuns scrie "28 iun 1989", cum as putea fi sigura ca persoana aia are intr-adevar 32 de ani?
Corect.
La fel de sigură ca pentru multe altele din spațiul virtual...
Întradevăr ar putea nota orice. Însă sunt exemple aici pe site de "specialiști" în toate domeniile care dau răspunsuri și sfaturi,dar când vine vorba de propria lor viață nu sunt capabili să își aleagă școala pe care să o urmeze, nu știu cu ce haine să se îmbrace, se întreabă ce să mănânce. Uite așa îți dai seama nu neapărat de vârsta, de sexul lor ci de faptul că nu au capacitatea să își trăiască viața fără a fi influențați de unul și de altul, nu au capacitatea de a decide singuri destinul lor.
Nu am verificat niciodată profilul cuiva care mi-a răspuns, ca să văd ce vârstă are. Nu e relevant pentru mine. Și nici genul nu mă interesează.
Pe persoana mea, cel puțin, nu o deranjează faptul că TPUimea ar ști ce vârstă are, pur și simplu o deranjează că apare data nașterii în loc de asta Am mai pus-o și pe cea adevărată. Eu chiar am momente când le spun oamenilor, care nu-mi sunt apropiați și nu au cum să verifice, o altă dată de naștere decât cea în care sunt născută, decalând-o cu câteva zile. Iar asta nu se întâmplă în mediul online, ci în viața mea de zi cu zi
Ăsta fenomen ciudat, nu dubioșenia de a nu-ți declara amănunte ale identității pe TPU. Serios. Nu înțeleg nici eu de ce simt nevoia să fac asta
Ce mare atenție ar atrage în plus dacă le știm sexul și vârsta.
Doar nu suntem pe un site "găsește-ți sufletul pereche".
Așa le place lor. Mai ingognito.
Pai e un site unde poți pune intrebari anonim, poti raspunde anonim. E mai comod sa nu se stie cine esti, sa nu fii cunoscut in nicio privinta.
Daca cineva are o anumita varsta poate fi luat in ras daca isi da cu parerea la anumite intrebari. Imagineaza-ti ca poate eu pot da un raspuns ok la o intrebare, eventual chiar din experiența personala, dar vine altcineva care vede varsta (de vreo 20 de ani) pe care o am si clasifica direct raspunsul ca eronat pentru ca el stie ce facea el la 20 de ani si ca stie el ca nu e asa sau ca i se pare ca e superior mie fiindca are 40 de ani si el la varsta lui vede altfel lucrurile. Sau daca as avea 60 de ani toti pustii m-ar lua peste picior daca as răspunde la anumite intrebari.
Imagineaza-ti unul de 60 de ani sa raspunda la intrebari de la Dragoste si sex si care ar fi reactia cand i s-ar vedea varsta. Desi el teoretic are experienta mai multa decat toti pustii si raspunsul s-ar putea sa fie chiar bun. Dar "ce caută tataie la Dragoste si sex?". Cam asta ar fi reactia.
Apoi, asta cu superior inferior e deranjant. Daca nu ai criterii de clasificare (varsta, sex) dispare si ierarhia. Si exista un soi de egalitate din mai multe puncte de vedere. Majoritatea oamenilor cauta egalitatea intre oameni sub o forma sau alta, mai ales cei care in general sunt sau se simt "inferiori".
Eu am intalnit pe TPU mult misoginism de exemplu. Numa' zic.
Sau poti sa ai prieteni care sa te recunoasca dupa limbaj, varsta, sex, orasul in care stai etc. Poate nu toata lumea vrea sa se stie cine e in real cel care posteaza intrebarile.
M-am uitat mai întâi la profil, am văzut ca nici eu nu mi-am afișat vârstă(uitasem ce e scris acolo), am vrut să tac și să pară că nu am văzut postarea ta, însă, dacă răspunsul meu te va ajuta măcar puțin să te apropii de adevăr, de ce să nu te ajut?
Ei bine, în cazul meu, nu am trecut vârsta pentru că nu mi-am dorit ca replicile unor useri, să înceapă cu apelativul "mamaie" (am fix vârstă ta, tataie), majoritatea userilor de pe site fiind copii.
Nu stiu daca am sexul setat public si daca nu-l am setat public, n-o s-o fac pentru ca imi e prea lene.Sunt baiat, dar am poza si numele asta pentru ca Emma Watson e cea mai misto si frumoasa si cu talent fata din universul asta
Nu cred ca are legatura cu raspunsurile, doar ca unii oameni prefera alt nivel de intimitate, asa le place.