Eu si... Baiatul cu "Nu stiu din astea " impreuna cu "Perversul de pe Targu' Ocna", nu glumesc
May astia.De ce dati stupid? Ce rezolvati cu aia? Stela a pus o intrebare ca noi sa de spunem parerea.Asta e parerea fiecaruia, daca unii asculta sau prefera un cantaretz pe care tu nu il asculti nu inseamna ca gata,"sariti cu stupidu ca mie nu imi place vedeta aia". Dati stupid fara motiv.Pe TPU ne spunem parerea si ajutam oameni, daca nu esti de acord cu cineva scrie ceva mai bun.Nu inteleg de ce dr** dati stupid daca ne spuneam si noi parerea la intrebarea asta.Fiecare are o vedeta favorita, nu e obligatoriu sa o avem la fel.Mai lasati stupidu si faceti si voi ceva folositor pentru TPU pentru ca nu rezolvati nimic cu asta.
Raspuns:Eminem.
Hai sariti cu stupidu pentru simplul fapt ca imi spun parerea la intrebarea aceasta.
Multumesc.
O zi buna
pa, pa
Top 10 femei(cantaretzy+actori)
-Lady Gaga
-Inna
-Beyonce
-Miley Cyrus
-Selena Gomez
-Shakira
-Katty Perri
-Elizabeth Gutierrez
-Adela Popescu
-Antonia
-maite perroni+anahi
Si mai sunt pana in top 11-100
Top 10 barbatzy(cantaretzy + actori)
-William Levy
-Leonardo DiCaprio
-Radu Valcan
-Travis McCoi
-Justin Biber
-Justin Timberlake
-Eminem
-Connect-r
-Narcotic Sound
-Christian D
Cum am spus si mai sus sunt mult mai multi km de la 11-100 cine stie nah'
Pai cred ca justin bieber... sau copilul ala care a intrat in cartea recordurilor ca cel mai tanar chitarist profesionist, care a cantat cu ozzy osbourne. dar nu mai stiu daca a fost in 2009 sau 2010.
După părerea mea Andreea Bălan!:X
Dar totuşi toate vedetele sunt oameni ca şi noi şi fiecare are ceva special!:*