| FCx78 a întrebat:

Care crezi ca este un lucru ciudat la tine?

13 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Ca par un om dur și rău, dar de fapt sunt genul de om care își da și cămașa pe el, sau chiar viata când efectiv tine la cineva, sunt rău de gură dar bun la suflet, nu as putea sa mănânc cum trebuie daca nu i-as da și celui de lângă mine chiar dacă m-a supărat.
Și faptul ca îmi petrec majoritatea timpului în casa, dar cum am mai afirmat prefer sa fiu singur decât într-o companie proasta înconjurat de prieteni falsi.
Alte chestii ciudate ar fi, ca uneori sunt foarte asocial și uneori vorbesc mult, deci viceversa.
Nu cred ca exista vreun om care sa nu aibă o trăsătură din anumite ciudățenii ce țin de anumite lucruri, e ca, și cum ai spune ca exista om perfect ceea ce e total neadevărat, nu exista om perfect, asa nici om fără sa para ciudat în ochii privitorului, deci putem spune ca ciudățenia e obiectiva în urma unor acțiuni determinate de noi.

| Freya1 a răspuns:

Ca nu imi plac oameni dar totusi urăsc singurătatea.
Că nu îmi place sa stau in aglomerație si printre oameni, dar totusi ma plictisesc in casa si imi place la oras.
Ca si daca stiu ca gresesc de multe ori abund in greșală.
Si multe altele pentru ca sunt o persoana ciudata.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Confund acru cu amar :/

suntserios
| suntserios a răspuns:

Urăsc sa îmi tai unghiile

| LoveSleep a răspuns:

Mănânc mâncare de câini.

| Ofiintă a răspuns:

Dezordinea îmi provoacă anxietate. Prin urmare, toate trebuie să fie la locul lor.

| Ofiintă a răspuns (pentru suntserios):

Chiar asta fac, când mă simt stresată (nu doar atunci).

| Mosotti a răspuns:

Ciudat la mine e ca nu m-am putut adapta la nici un loc de munca, chiar daca-mi placea ce faceam, cand trebuia sa fac si cand nu doream atatea ore, ma irita, plictisea, enerva de nu mai puteam.
Zic ca e ciudat dat fiind ca majoritatea nu-s asa.

Ca nu imi place sa dorm cu prietena in pat (de ce sa-i miros eu basinile, sa-i miros transpiratia sau sa-i aud sforaiturile, sau ea mie, noaptea e sa dormim, fiecare lejer la el in camera), nu imi place sa sarut pe gura, percep saliva aia scarboasa la miros, hhh.

Ma consider cam unicat in ciudatenii.

| mgtow a răspuns (pentru Mosotti):

Nu ai prietena hotomane, esti mgtow preistoric nu mai platesti taxa pentru ca ai vechime deja

| mgtow a răspuns:

Imi place mirosul de benzina / motorina. Mirosul de motor incins la masina si camion, imi place sa torn lichid de parbriz in bidonul 0W20 de ulei mobil 1 care a fost folosit sa adaug ulei in motorul masinii apoi curatat si il tin pentru scopul mentionat *lichid de parbriz. Nu suport sa stau la cratita, iubesc masina ca pe copilul meu ador tuningul, sa conduc mult si sa imi traiesc viata

| Mosotti a răspuns (pentru mgtow):

Pai da! Nu am si din cauzele care am zis, si nu imi place sa fiu dependent de cineva.

| c4nd4leante a răspuns (pentru suntserios):

Same!

| c4nd4leante a răspuns:

Am mereu o melodie de fundal in creier, oriunde. Cand ascult o melodie de 2 ori in aceeasi zi mi se blocheaza melodia in cap. Probabil e din cauza ADHD-ului meu sever. Il am de un deceniu.

Întrebări similare