Eu imi imaginez ca o sa mor batranica(cam *** 70 d ani), deci voi avea nepoti, copii, sot.in primul rand i-as chema p ei langa mine si mi-as lua ramas bun d la ei si le-as zice sa aiba grija d ei. ultimul lucru p care l-as face ar fi sa imi strang batranelul in brate si sa ii zic cat d mult l-am iubit mereu si sa il sarut pentru ultima oara.
Ma imaginez cu familia in jurul meu, i-as saruta pe toti si le-as reaminti cat de mult ii iubesc. I-as ruga sa aiba grija unul de altul pana cand moartea ii va desparti.
Am sa le spun tuturor care este parerea mea despre ei, nu mai am nimic de pierdut, multi vor zice ca "o sa fac dragoste" in asemenea momente crede-ma ca numai de asta nu iti arde, am trecut pe langa moarte si stiu ce zic, nu te gandesti la asta, si inca un lucru pe care l-as face cred ca mi-as cere iertare tuturor celor carora le-am gresit, si atunci i-as ierta pe cei care mi-au gresit, si nu sunt putini.
Sincer mi-as luaa adio de la familie si prieteni si as pleca in Serbiaa...camm asta gandesc
Irinna întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: