| GulubuntzBudulush a întrebat:

Care dintre voi a fost fan în adolescență al acestui serial animat? Doar de curiozitate, dacă nu greșesc, am auzit că în S.U.A. ar fi existat astfel de fani și eram doar curios dacă sunt și în România. Aici este linkul serialului. (https://www.youtube.com/watch?v=NOd0cnbCXkY))

10 răspunsuri:
| DontActLikeMe a răspuns:

Nu am auzit de fani infocati M.L.P (exceptand copilele de 3-5 ani)

| GulubuntzBudulush explică (pentru DontActLikeMe):

Https://www.quora.com/What-is-the-brony-community (dar aici este vorba despre o comunitate cu prezență în Occident, fană a serialului mai nou din 2011 și eu mă întrebam dacă or fi existat fani, nu înfocați, ai seriei vechi în România). Personal nu sunt și nici n-am fost câtuși de puțin fan al generațiilor mai noi ale serialui care mi se păreau plictisitoare chiar și când eram mai mic, dar mi-a plăcut prima serie, avea mai multă acțiune și personaje mai umane)

| DontActLikeMe a răspuns (pentru GulubuntzBudulush):

Nu am fost fana, dar nici nu am auzit de fani din generatia mea (2000+)

| GulubuntzBudulush explică (pentru GulubuntzBudulush):

Mulțumesc pentru informație, dar în primul rând mă refeream la seria veche, iar în al doilea rând nu mă refeream la fani neapărat înfocați, ci la adolescenți (sau adolescente) care pur și simplu se uitau și le plăcea cât de cât serialul atunci când se difuza la sfârșitul primului deceniu din secolul 21.

| Yaesmin a răspuns:

Nu ce făcături de +3 ani, vedeai tu.

| GulubuntzBudulush explică (pentru DontActLikeMe):

Mulțumesc pentru informație, oricum.

| 1onurSimion a răspuns:

Eu n-am suportat niciun fel de desene animate când eram copil mă sâcâiam enorm plângeam daca eram pus în fața la televizor să mă uit la desene ori-ce fel de desene animate.

| GulubuntzBudulush explică (pentru Yaesmin):

În primul rând, serialul vechi (din anii 1984-1987) a avut drept target persoanele cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani (având un mixt adesea straniu de elemente puerile și personaje întunecate, care probabil nu ar avea aceeași priză în zilele noastre, fiecare episod având un aesop). Targetul de vârstă reieșea foarte bine și din vârsta personajelor umane (o protagonistă principală de 13-14 ani, un frate mai mic de 10-11 ani și o soră mai mică de 7-8 ani, fiecare reprezentând o parte din audiența intenționată a serialului). În al doilea rând, atunci când urmăream acest serial, făceam parte din acest target de vârstă, deci nu știu de ce faci asemenea comentarii (mă refer strict la prima serie, nu la cele care au fost difuzate mai târziu). În al treilea rând, eu eraum curios doar dacă existau fani adolescenți în anii 2000 ai acestui serial, deoarece știu că au existat fani adolescenți în afara targetului de vârstă în S.U.A. și alte țări occidentale, dar în anii 80-90. Mă gândeam că e posibil să existe, dacă serialul mult mai simplist și lipsit de acțiune din anii 2011 are o întreagă comunitate de fani adolescenți și tineri adulți numită brony și pegasister (personal nu mi-a plăcut niciodată acel serial, dar cum spunea un vechi proverb roman, gusturile nu se discută).

| GulubuntzBudulush explică (pentru 1onurSimion):

Mulțumesc de informație, aș fi preferat un răspuns mai dezvoltat, al cuiva care chiar avea informație despre această situație, nu de alta, dar eram doar curios (voiam să compar cu situația din S.U.A. din anii 1980-1990 când dacă nu greșesc existau astfel de fani)

| 1onurSimion a răspuns (pentru GulubuntzBudulush):

Îți mulțumesc și eu frumos pentru răspunsul tău cu Adevărat.