Jack London- "Colt Alb"
E cartea copilatiei mele... Cea mai tare si emotionanta din cate am citit, chiar daca protagonistul nici nu e om.
Cartea mea de ex a fost Jane Ezre un roman foarte interesant dar mai este si iluyii pierdute de Sandra Brown
Mie mi-a placut Kama Sutra.Acum da-ti-mi ebook reader-u', ca va sparg, sa moara mama!
Nu sunt vreo fana a povestilor de dragoste, dar nu pot sa nu (re)citesc intotdeauna, cu placere, "Fiul risipitor" de Radu Tudoran.
De asemenea, mi-a placut foarte mult "Carnetul din port-hart" de Ileana Vulpescu.
Chestia e ca romanele de dragoste straine care mi-au picat in mana mi s-au parut foarte siropoase si naive. O fi de vina traducerea...o fi de vina pragmatismul meu extrem...Nu stiu. Prefer, insa, cartile unor autori mai putin comerciali. postat la 16 Februarie 2012 18:49 si repostat azi, pentru ca intrebarea e aceeasi!
@TPU.ro: te sfatuiesc sa cauti mai intai in intrebari si raspunsuri inainte de a posta. E sfatul pe care il dau oricarui utilizator care repeta la nesfarsit aceeasi intrebare pe care au mai pus-o si altii inaintea lui. Mai ales ca, acum, functia de cautare a fost restabilita.