| Idkidk a întrebat:

Care e cea mai amuzanta fapta din copilarie? La mine a fost cand am crezut ca perechea pisicii e cainele.

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

La mine faza cea mai amuzanta din copilarie a fost cand aveam 7 ani si nu stiu din ce cauza m-am enervat, am mers si am aruncat pisica in fantanarolling on the floor) Din fericire pisica a supravietuit datorita bunicii mele ( Dumnezeu sa o ierte ) care a mers cu galeata sa o scoata de acolo. Si i-am zis ca daca ii spune ceva lui mama a doua zi tot cu mine ramanea. Am fost un drac de copil. De la varsta de 16 ani am inceput sa ma mai maturizez sa fiu mai calculata. Sau mai era tot asa cand era sa plec la gradinita, nu voiam sa merg, nu stiu de ce. La care bunica daca nu te duci la gradi vine ''ala cu feonul '' dupa casa. A patimit multe cu mine...

8 răspunsuri:
| Idkidk explică (pentru Florentina9210):

rolling on the floor

| Drimmero a răspuns:

Suntem priviti din umbra aici, Bwuahahahahah!

| Idkidk explică:

-.-

| Fatamuntilor a răspuns:

Frumoasa intrebare!
Aveam 10 -11 ani! Parintii mei cresteau gaini si a pus o closca cu pui la soare in fata blocului.Intr-o zi un vecin da telefon(vazuse pe ferestra),,Vezi ca closca a calcat un pui''
Eu atunci mi-am adunat gasca de prieteni,am luat puiul care murise, am pus pe un partener sa sape o groapa mica, am invelit puiul intr-o funza si l-am ingropat acolo rolling on the floor. Alcineva trebuia sa faca pe bocitoarea, altcineva pe poparolling on the floor.Am astupat totul, am mers in parculet, am luat flori si am pus pe mormantrolling on the floor La urma am luat niste felii de paine si am dat de sufletul puiului decedatrolling on the floor rolling on the floor

| Doub a răspuns:

Când am dat cu capul meu inteligent de birou şi era să-mi sparg ochiul.
Offf, copilaş tembel.

| Idkidk explică (pentru Fatamuntilor):

Eu fac si acum inmormantari la papagali... happy

| Idkidk explică (pentru Doub):

happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Lol ))