Gusturile nu se discuta, eu am incercat destule, nu sunt moarta dupa ciocolata dar daca e strict sa ne referim la ciocolata cele care au alune intregi in ele, dar mai mult ca acestea imi place raffaello, si si mai mult ciocolata alba de casa de la Unicarm cu bucati mari de nuca in ele.Nu mai cumpar caci daca iau o cutie numai acolo imi sta capul si sunt in stare sa termin o cutie intreaga intr- o zi ceea ce numai sanatos nu e desi e cea mai dulce ispita pentru mine, la fel si raffaello daca primesc o cutie nu am astimpar toata ziua acolo imi sta capul si il termin.Asa ca mai bine nu cumpar astea ca as fi ca un urs polar de grasa, mai bine cumpar batoane la 1.60 lei de la Penny cu arahide sau merisoare ca din acelea ma satur cu maximum 3-4 batoane pe zi.Si nu-mi sta acolo tot timpul gandul.
Nu știi marca exact, dar când am fost in Elveția am cumpărat niște ciocolata dintr un magazin local... A fost de departe cea mai buna ciocolata fata de ce am mâncat în comerț vreodată.
Ce cool esti ca ai raspuns la misto la o intrebare simpla. jmek
Merci, apreciez!
Kandia cred că e 'a mai șukară de am mâncat-o. Are gust peste alte ciocolăți bune, iar sortimentele sunt mult mai diferite și diversificate.
Cea mai buna marca mi se pare Milka, are un gust pe care nu l-am gasit la celelalte ciocolate.Mie imi place de la Milka ciocolata alba si ciocolata cu lapte.
DenX5400342 întreabă: