Ca a manca peste kcaloriile permise te ingrasa, a fost o palma urata de la viata cand aveam 17 ani si 8 luni.
Cea mai urata palma a vietii a fost.
Nu a fost greseala de fapt, ca nu stiam nici unul nici parintii si nici eu.
Eu care eram ca lumea slab, in mai 1995 am dat de dulciuri, si prin octombrie bum, m-am prins ca...m-am umflat, incepusem sa ma umflu treptat dar nu m-am prins.
Pe langa ca a durat sa slabesc, dar a fost si o palma psihica, ca nu pot manca dulciuri asa cum vreau fara a fi o problema.
In rest asa lectii de viata n-am avut.
Si asta a fost baza pentru ce urma mai tarziu, sa ma duc la sala, sa ma apuc de invatat nutritie, despre diabet, etc.
Calculez kcaloriile, carbohidratii si am socoteala la fix. Acuma stiu cum sa mananc dulciuri sa nu mai ingras, dar in 95 nu stiam si nu aveam nici tehnologia.
Fii bun, fii tu insuti, indiferent cum sunt oamenii pe care-i intalnesti.
E important sa scoti persoanele toxice din viata ta. Asta iti permite sa gandesti pozitiv si sa te inconjori de oameni buni.
Ca e mai bine sa iti asumi din start ca nu stii prea multe despre viata si esti capabil de a face rau, de a gresi, de a-i rani pe ceilalti si sa nu fii naiv, crezand in ignoranta ta ca esti bun doar pentru ca iti place sa crezi asta despre tine pentru ca viata te va tranti de pamant si te va rupe in bucati daca crezi ca esti bun si ai toate raspunsurile deja.
QueenOfLeon întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Abcd1234ef56 întreabă:
Fortniteking72 întreabă: