Pai depinde de tanar... daca esti unul de bani gata, poate iti cumpara taticu' una in 2 usi, de peste 70000 de coco, pe cand daca esti mai amarastean, esti nevoit sa te multumesti cu un junghi de 2000-3000.
Depinde. In general cred ca multi aleg ceva second-hand, dand mai multa importanta stadiului in care se afla masina (daca are nevoie de reparatii, daca sunt scumpe piesele, cati km are parcursi, daca a fost implicata in accidente etc), nu modelului. Repet, asta in general. Daca e vorba de cei ce isi pot permite orice atunci probabil vor alege ceva mai bun, un model care sa le placa.
Stii cum s-a facut reclama la Dacia la inceput?
S-a pus o fata frumoasa de etnie roma langa masina, car ridica poala rochiei sus si o plimba in stanga si in dreapta si striga: ia d'acia, ia d'acia.
Depinde de buget. Eu am luat un Fiat 500 si multi prieteni au inceput cu Mini Cooper, Ford Fiesta sau Volkswagen Golf. Masini accesibile, de incredere si care se misca bine in oras.
In randul tinerilor saracuti ca si in randul meltenilor predomona aceasta marca 'exceptionala' > VW
Acelasi lucru pe care il am cu orice vechitura pe diesel fie ca e audi, bmw, mercedes etc care polueaza si ne distrug plamanii.
Tarile destepte nu degeaba au interzis dieselul in interiorul marilor orase sau metropole, in zonele foarte tranzitate.
La noi o sa mearga taranoii mult si bine pe diesel chiar si atunci cand majoritatea masinilor vor fi electrice sau pe hidrogen care este in opinia mea viitorul masinilor.
O mașină ieftină, practică, ușor de cumpărat, reparat și întreținut cu motorizările 1.4-1.6MPI, 1.6DCI, 1.6TDI poate 2.0 dacă ai multă răbdare ca să nu turezi prea tare.
Din punctul meu de vedere, benzinarele sunt cele mai ușor de întreținut și reparat motoare deoarece :
-nu sunt depuneri de calamină
-sunt mai puține componente
-sunt ușor de întreținut
P.S.
TSI-urile și FSI-urile sunt foarte problematice, asemenea TFSI,
Bogdn10 întreabă: