A aparut acum aproximativ 10 ani o vorba cum ca exista o ambulanta neagra si/sau cu numere straine care rapeste copii, pe care ii omoara pentru a le vinde organele. Aveam si eu, pe atunci, in jur de 10 ani, deci, copil fiind, m-am speriat destul de tare. Acum cativa ani a reaparut povestea pentru ca, in prezent, s-o vad discutata din nou in mass-media. Lumea este, de obicei, captivata de asemenea barfe, oamenii au dus vorba de la unul la altul, astfel nascandu-se si raspandindu-se aceasta ineptie. Nu exista nicio ambulanta neagra sau mai stiu eu cum si nu rapeste nimeni copii. N-o spun doar eu, au spus-o organele abilitate.
Zvonul asta despre "ambulanta neagra" este la fel ca ala cu "vine sfarsitul lumii"
Pff cica mai murim o data pe 28 septembrie
Modificari instantanee in ADN? Nici macar o explozie nucleara nu poate face asa ceva. Am citit tampenii si ma dor ochii.
Normal ca e. Am lucrat acolo cativa ani si sunt oameni seriosi acolo, iti dau profitul care trebuie pe cap de copil rapit fara organe. Recomand!
''Ambulanta fantoma'', la mine-n oras aparuse la vremea aia zvonuri c-au fost plozii rapiti.
Aberatii ) Si la mine la Iasi se zicea k intr-o padure au fost gasiti copii morti acolo si fara organe da eu nu am vz niciodata vreo ambulanta neagra sau dubite d.astea suspicioase...pff sunt doar zvonuri nu te panica
anonim_4396 întreabă: