| AliceAnnnnna a întrebat:

Care e faza cu băieții astia care se uita după mieluselele astea?
Astea gen "am 20 de ani sunt virgina usa bisericii puppy dog eyes "
Cu toți băieții cu care sunt eu mereu am fost a doua roata după relația cu "cumințica lor" după care au suferit.
Eu sunt o persoana caterinca in general, sociabilă, petrecăreață. Care e faza de suferiți după copilele astea virgine care niciodată nu au fost la o petrecere, intr-un club in viața lor? Cu care ați ieșit maxim in parc și ați povestit pe o banca.
Ce vi se pare atât de special la mucoasele astea? laughing Va întreb neironic.
Ca pe toți va aud "nu pot sa fiu cu tine, încă ma gândesc la fosta mea după care am suferit...( și începeți sa povestiți ca era cuminte, virgina).
De ce ați avea o relație cu niște copile care nu știu de caterinca, nu au petrecut niciodată și nu au gustat măcar o gura dintr-o doza bere? Bine. Eu nu consider fraiera o persoana care nu a fumat niciodată și nu a băut. Dar de ce ai suferi după o cumințenie care nu face nimic, sta mereu mielușel?
De ce noi fetele pe caterinca, petrecărețe suntem mereu a doua roata?
Va combinați cu noi și ne faceți sa speram ca vreti o relație și voi sunteți cu gândul la alea.
Și nu înțeleg, de ce te-ai baga intr-o relație cu o fata cu care nu poți face nimic decât sa povestești ca pe obrazul ei nu ai voie sa pui mana ca se gândește ca se ajunge la altele, ca o tigara nu poți fuma lângă ea ca e "cuminte" odododo :3
Ce aveți man?

14 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns:

Cineva are frustrari serioase.

| Xinnicut a răspuns:

Ba fara suparare da in opinia pui prea multi oameni in aceeasi oala, eu de exemplu sunt crestin si cred in dumnezeu nu fumez beau dar nu ma imbat si uite ca am mers la preteceri si in multe, si cu toate as prefera sa ma mentin pana la casatorie virgin de asemenea am avut multe iubite dar nu vreau sa am relatii intime, cum as vrea ca viitoarea mea sotie sa fie vrigina m-as simti prost sa stiu ca altul a pus mana unde pun eu metaforic zic, plus ca din punctul de vedere ca e impotriva bibliei, daca vrei poti rade ca vai is usa de biserica si eu dar nu e adevarat cunosc fete crestina am fost cu ele sunt cu una acum nu fumeaza/injura dar pot merge cu ea la un club si petreceri, da recunosc cunosc si eu persoane batute-n cap in opinia mea ca vai nu e voie sa asculti muzica pop si rahaturi de genul trebuie sa fi realist, si la faza ca nu poti fuma langa ele la exemplu meu nu imi place fumul dar nu mor ca fumezi doar ca stau cu parinti si cum multi crestini pe care voi ii numiti "virgini"/"virgine" fac asta deoarece cum e in cazul meu parinti te mai controleaza si cei crestini crede-ma sunt aspri daca era dupa mine as fi facut liceul militar si as fi plecat de acasa de mic. Sper sa nu te ofensezi dar nu pune aceeasi oameni in oala am mai dat sfaturi de genu uitate la intrebarile mele daca vrei.

| Xinnicut a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Sincer

| mgtow a răspuns:

Mai mult astia va doresc pentru tavalit, sa se foloseasca un timp apoi va lasa sau va inseala. Amintirile raman nu se duc, la mine au trecut 16 ani si nu am reusit sa uit vechea amintire cu partenera, ea ma mai cauta la un interval de 3-5 ani asa poate sa vada ca nu m-am schimbat daca o mai iubesc si ce sanse ar avea cu mine. Nu imi pasa ii scot ochii de fiecare data ca si cum i-as trage un baston de politist peste fata ei apoi dispare si nu mai zice nimic. Apreciaza tipii care iti zice direct uite iesim impartim totul la jumate ne culcam si facem tavaleala apoi daca nu mai avem chef pleci, ala pune benzina in masina tu cumperi ceva de mancat sa aveti pe drum, e corect asa, nu el sa dea toti banii si tu oferi doar vagauna aia nu e afacere cinstita. Mie asa imi place sa lucrez cu voi totul la jumate sau nimic, unele accepta altele nu (ca n-au bani laughing )

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Corect ai zis la parea cu "Cu toți băieții cu care sunt eu mereu am fost a doua roata după relația cu "cumințica lor" după care au suferit." - TOTI cei cu care ai fost tu. Nu noi, nu altii. Nu este vina noastra ca ai dat numai de astfel de persoane, la fel ca in aproape toate celelalte intrebari ale tale.

SI acum stiu ca faci referire doar la acele persoane despre care ai scris. Fiecare cu preferintele lor, poate unii nu judeca asa de mult, tu de ce le judeci pe acele fete? Poate chiar asa este cu zici, dar... o judecata este o judecata din orice punct de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vulpea nu ajunge la struguri...rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasă că și multe cuminte, se închină in biserici după ce sau drogat și au stat sâmbătă în genunchi. Ori încearcă să-i fraierească pe aia. Că toți s-ar când aud că e virgina ca muștele la miere.

Faza e că ne uitam după toate și ne plac ambele, nu numai una o categorie. Cine zică nu nu îi plac a doua categorie, dar a avut așa ceva, e un mare ipocrit.

Din niste asteptari nerealiste se naște asta(cu neîncredere sexuală) plus imaturitate, nu își dau seama că rănesc o grămadă de persoane prin ce zic mai ales daca compara, unii vor o virgina care să fie experimentata sexual, sa le aibă pe ableme.
Și alea cuminți au așteptări nerealiste în privința bărbaților.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce rea ești.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ce preferi?

| AliceAnnnnna explică (pentru anonim_4396):

Tu din răspunsurile tale mi-am dat seama ca ești vai de m** tai

| AliceAnnnnna explică (pentru anonim_4396):

Asta ziceam și eu laughing ca sta la baza "vaii virginitate, stai ca o învăț eu"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AliceAnnnnna):

Cum ziceam, vulpea si strugurii.
Scuze, vulpea fara struguri.

| Freya1 a răspuns:

Scuza-ma ca iti spun, dar un băiat cu capul pe umeri nu o sa isi ia niciodată o iubita ruptă de beată de prin cluburi. Poate te superi pe mine, dar daca esti "caterinca" si prin asta înțelegi "rupe p...A cat esti tanara", spargere in figuri pe cuburi si bea până te pisi pe tine le dau dreptate băieților.
Si eu la randul meu fumez, si eu am incercat o bere si eu am mers pe la câteva chefuri cand am fost mai tânără și nici virgină nu mai sunt.Dar daca am vorbit cu un băiat o perioadă scurtă de timp nu m-am si culcat cu el, mi-am facut doua relații de lunga durata (8 si 4 ani) Si doar in acele relații am facut sex.Si o data cu trecerea timpului am mers ocazional la o petrecere sau ceva pentru ca nu e ok din perspectiva mea ca femeie sa rupi baru si p...A.Eu am 26 de ani aproape si poate treptat o sa înțelegi si tu anumite lucuri.
Nici nu scriam sincer un comentariu la postarea asta dar mi-ai amintit de una ce se plânge mereu ca nu are relații, ca băieții isi bat joc de ea si veneau mașinile cu băieți si bărbați după ea acasa mai ceva de cum umbla pe autostrăzi.Si cand o aduceau acasa, daca se mai sinchiseau sa vina până aici cu ea ca multi o lăsau pe jos era muci de beata sau plină de albeata pe haine si pe ea daca înțelegi ce zic.Si venea la mine in casa, de fapt la cineva cu care locuiesc si se plângea pe aici dar din gura ei nu auzeai un lucru frumos decat p...A Si pi..da.Pai atunci, ce te astepti.

| Nemessys a răspuns:

Hai sa-ti spun o chestie, din perspectiva mea, ca barbat.

Am testat genul ala de fata, cumintica, cum o descrii tu si nu mi-a placut deloc.
,, Cumintica" este un cuvant care poate sa aiba multe intelesuri si fiecare intelege ce vrea prin cumintica.

Eu vreau o fata cuminte, dar cuminte in sensul de
- sa nu-si bata joc/ sa nu rada / sa nu (ma) barfeasca / pe mine sau de altii
- sa fie de incredere si sa fie in stare sa pastreze un secret

Dar nu cuminte in sensul de
- sa creada ca p***a ei este sfanta
- sa fie super sensibila
- sa fie mai mereu tacuta si sa scot cu clestele un cuvant din gura ei
- timida... BLEEEEEEEEEAX
- negativista
-instabila emotional. Adica care plange din orice **** si cu greu o mai poti calma. (aici deja vomit)
Pe scurt. sa fie genul ala de fata pasiva, nesigura pe ea, nehotarata, care nu-si intelege emotiile si care sa fie o Miss Politete exagerata. Ce vreau sa zic cu asta? Adica genul ala de fata care minte in exces sau care nu spune un lucru IMPORTANT doar ca sa nu supere o persoana anume (adica pe mine), iar daca mi-ar spune acel lucru, in realitate ar face mai mult bine decat rau, dar ea traieste cu impresia ca daca mi-ar spune, m-as supara si fix de asta nu o face. De aici rezulta ca nu respecta cea mai importanta regula intr-o relatie, comunicarea. Amuzant este ca genul ala de fete cred ca sunt,, politicoase" rolling on the floor. Ba da-ma dracu, de cand sa minti pe cineva este considerat politicos?

Eu cred ca echilibrul este foarte important dar parca si al dracului de greu de atins si mai ales de descoperit la o persoana. Foarte multe persoane se afla intr-o extrema, putine sunt la mijloc. Ori sunt persoane al naibii de cuminti si timide, ori persoane langa care trec primele 5 minute si deja iti vine sa te tipi la ele si sa le tragi 2 palme peste ochi la cat sunt de enervante / tupeiste / nesimtite / lipsite de educatie si care te iau si in ras sau isi bat joc de tine pe orice subiect gasesc ele.
Sunt sigur ca si o femeie intreaga la cap cauta un barbat echilibrat. Nici ultimul cocalar cu BMW din anii 90 si care este ultimul nesimtit, dar nici ultimul pampalau care abia scoate 2 cuvinte pe gura dar care... vezi doamne, e cuminte. rolling on the floor.
Ca sa nu lungesc mult, eu de fapt caut o femeie educata si care se educa continu. Acum. educate o sa se creada si ultimele tarancute din fundul satului doar pentru ca stiu sa dea buna ziua, la revedere, multumesc sau cu placere. Mda. aia-i educatia lu' Peste. Daca fata aia este educata (in adevaratul sens al cuvantului), asta inseamna ca ii merge capul, ca este realizata din punct de vedere profesional (sau inca lucreaza la asta), ca stie ce vrea de la o relatie, de la un barbat si ca se respecta pe sine. Genul ala de fata nu este nici ultima sfanta, dar nici ultima sparta de prin cluburi happy.

Barbatii aia cauta fete cuminti deoarece cu ele se pot simti mai safe cand vine vorba de inselat. happy Dar fix alea sunt cele mai a' dracului deoarece sunt instabile emotional.