anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e faza cu Blue Whale?
Cum naiba reusesc aia sa ii faca pe aia sa se sinucida?

49 răspunsuri:
| blackwolf906 a răspuns:

Nu stiu chiar atat de multe dar din cate am inteles daca intri in jocul asta nu mai poti iesi. Odata ce ai spus ca incepi provocarea primesti un link spre un site prin care iti afla ip-ul deci daca incerci sa renunti esti omorat oricum.Plus la asta te face sa privesti clipuri psihelice sau sa te trezesti la 4 si ceva noaptea ori sa te tai. Sincer din totdeauna Rusia mi s-a parut o tara putin spus dusa cu pluta deci deja nu ma mai mira nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru blackwolf906):

Toate site-urile iti stiu ip-ul si nu afla cine stie ce.
https://whatismyipaddress.com/

| Matcovschii_Bogdan_1992 a răspuns:

Scopul acestui joc este ca sa te sinucizi pentru balenele albastre care au fost ucise sau care sau sinucis. Adica sa te sacrifici pentru ele. Mai intîi pui hastag cu blue whale apoi oamenii care se ocupa cu asta iti trimit o lista cu ce trebuie sa faci. Adica să.ti tai cu lama mîna si sa te scoli la 4:20 ca sa privesti filme de groaza si ca sa nu vorbesti cu nimeni. Ultima cerinta este ca sa sari de pe acoperis sau sa te spinzuri

| blackwolf906 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg cum naiba administratorul jocului a primit doar un an de inchisoare.Cum sa lasi in libertate un om care a omorat 140 de persoane ma rog nu direct dar prin continut psihologic si care a facut totul pentru ghici ce.....pentru like-uri si subscribe-uri, singur a spus asta in multe interviuri.

| blackwolf906 a răspuns (pentru Matcovschii_Bogdan_1992):

Lol numele balena albastra vine de la faptul ca balenele uneori se arunca pe mal si se sinucid.Nu te sacrific pentru ele si ultima cerinta este sa te arunci de la inaltime sau sa te arunci in fata trenului.

| anamariarot a răspuns (pentru blackwolf906):

Doar un an? Doamne fereste...

Acum ceva timp as fi zis ca japonezii sunt ciudati, dar sunt pistol cu apa pe langa rusi. Adolescentii sunt usor de manipulat si daca le e mai greu sa se integreze, aici isi gasesc "refugiul". Parca ar putea modifica in vreun fel situatia balenelor albastre la nivel global daca isi iau viata...

| blackwolf906 a răspuns (pentru anamariarot):

Nu inteleg un singur lucru in toata provocarea asta... unde naiba sunt parintii? Nu vad taieturile de pe mana odraslelor lor sau nu observa ca se trezesc la 4:20 in fiecare noapte?

Nu stiu... banuiesc ca se ascund bine. Sigur nu dau nici semne ca s-ar fi implicat in porcaria asta, deci cred ca se comporta normal pe parcursul "provocarii"

Macar in România se vorbeste despre asta pe la stiri sau chiar pe retelele de socializare, dar in Moldova absolut nimic. Daca un canal a avut vointa de a da copy-paste la un reportaj de la un post de stiri din România dar nimic mai mult.

Asta e cu dus si intors. Pe de o parte e bine, ca nu le mai da idei nastrusnice unora, dar pe de alta parte, e rau, ca unii au aflat din alte parti si nu pot fi atentionati parintii...

| RAY a răspuns:

Asa se intampla cand copii nu sunt lasati sa gandeasca rational si de mici sunt dogmatici, sunt foarte usor de manipulat, prin frica, amenitari, dominare etc
din pacate monstri care creaza astfel de jocurii nu sunt pedepsiti nu si lasati in liberate de alti monstri

O buna parte din adolescentii din Moldova cunosc l.rusa si folosesc Ok.ru si Vkotakte(site de la care a si inceput nebunia) deci pot gasi rapid surse de informare daca ii mananca curiozitatea.

Asa este, ai dreptate...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mor niste prosti din cauza ca sunt prosti. o gramada de site-uri au scris despre asta. cauta

| JetBlueJet a răspuns:

E un joc pe care-l castigi prin sinucidere.
Deci aia care s-au sinucis au castigat.

| T0T a răspuns:

Dacă încerci să înțelegi logica idiotului nu i-o vei înțelege dacă nu folosești același tip de logică.

| Drimmero a răspuns:

Mare iti este gradina, Doamne, iar multi prosti exista in lume!

| anamariarot a răspuns:

Am gasit un comentariu bun la un articol: "
Criss Costov · Universitatea de Studii Europene din Moldova - USEM
Aceasta este o presiune psihologică. Psihicul preadolescenților este foarte instabil și gingaș. Am și eu o fată de 14 ani, sunt foarte gingași, nesiguri pe ei, aroganți, plini de hormoni și emoții. Jocul este un atac psihologic creat printr-o strategie bine aranjată. De la început le apar prieteni, care aparent îi înțeleg, le vorbesc, îi susâin, apoi începe jocul, care la prima vedere e o misiune interesantă și la urmă e suicidul, însă ei nu vor să se sinucidă, ei înțeleg că este rău, majoritatea tinerilor își dau seama. Aici vine artileria grea și presingul psihologic " Dacă nu te sinucizi, ai de pățit tu, sora ta, fratele tău, mama ta!", dacă nu te sinucizi voi povesti că ai fumat, că ai avut sex, o să arăt o poză unde ești nud, bizar etc, deci pressing puternic. Ei nu judecă ca noi maturii! Copii sunt copii, nimeni nu trebuie învinuit, trebui să fim precauți, trebuie să avem grijă de copii, eu uneori verifivc telefonul fetei, se supără, țipă, plânge, dar este absolut necesar să văd cu cine comunică și ce scrie, ce stare are, de ce suferă, fiindcă ei nu vor să comunice cu părinții ci invers cred că nu sunt înțeleși! Cei de la școală tot trebuie să fie precauți, profesorii obligatoriu au studii și în psihopedagogie, trebuie să depisteze comportament mai puțin normal. Însă societatea noastră atât e indiferentă și știe să judece și să bârfească, decât să începe să rezolve această problemă. Fiți precauți, nu există copii străini!"

| Drimmero a răspuns (pentru anamariarot):

Ce mama de bataie merita astia care ameninta,, sa vina fata-n fata sa o zica unuia care e capabil sa se apere!

| anamariarot a răspuns (pentru Drimmero):

Schingiuiti merita, nu batuti

| Drimmero a răspuns (pentru anamariarot):

Turnare de benzina si apoi flama sa-i cuprinda!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sti cum se spune. daca unul iti zice sa te arunci de pe o stanca te arunci, stai nu era asa...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce pacat ca nu organizeaza nimeni jocul ala aici. sunt o gramada de cacati cu ochi suficient de prosti incat SA INTRE DE BUNAVOIE si sa se sinucida PENTRU CA ASA LE SPUNE CINEVA PE INTERNET.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

!,,//!
online-ul e cel mai periculos loc din lume! nicaieri nu esti mai lipsit de aparare in fata unuia care ameninta ca iti ia gatul cu baltagul decat pe internet!
!,,//!

anonim_4396

Obiceiul ta de a canta in struna oricarei chestii cu tate te face sa spui prostii

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce vrei? Plimba ursul!

anonim_4396

Ai uitat sa te bwhahai

| Dandanache a răspuns (pentru blackwolf906):

Balena albastra e o taxonomie stiintifica. Fix asa se numeste o specie de mamifere.

https://en.wikipedia.org/wiki/Blue_whale

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

E stilul propriu de ras, ar trebui sa-mi acorzi premiu pentru originalitate,, mai vezi pe cineva sa reactioneze asa?
Tot la originalitate intra si multiplele virgule,, da' ce sa stie alde Syden/