anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e faza cu Blue Whale?
Cum naiba reusesc aia sa ii faca pe aia sa se sinucida?

49 răspunsuri:
| untu a răspuns (pentru Matcovschii_Bogdan_1992):

Nu se poate! dar de unde stii asta?

| Drimmero a răspuns:

Are rost sa stau cu tine la discutii,, ciobane? Frustrarea e mare, te legi de mine asa ca nu ai ce face, nu stau sa-mi pun mintea cu tine, plodule.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu man, dar cred ca o sa incerc si eu dupa ce vad nota la examen si iti zic dupawinking

| Gonrax a răspuns:

Trebuie să fii prost să joci ăla, sau să te sinucizi ca să "câștigi"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate cei care nu se afla in cazul meu si in unul total mai diferit, sunt copiii de 10-15 ani de pe Facebook care vad de toate prostiile si fac si ei ce vad (se tai dupa cum au vazut in unele poze, posteaza statusuri prostesti pe Facebook) pentru a atrage ATENTIE! Dar, doar prostii le dau...

| RobyUhtred a răspuns:

E un fel de manipulare.

| Drimmero a răspuns (pentru IdeiRombice01):

Vesnica locomotiva sau Coquina,, dispari rapid oricare esti tu!
Cine rade la urma,, rade mai bine/

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Normal ca faci abuz de semne de punctuatie si bwhahauri. Cum altfel sa iesi in evidenta cand esti mai anost decat o colectie de unghii.

| untu a răspuns:

Propuneri de abordare a problemei acestui joc in grup:
1. Ne informăm despre persoanele banuite...
2. Avem 2 tipuri de persoane, care promovează jocurile: adolescenții care n-au ce face si vor să își adune cât mai multe like-uri, postând informație despre suicid, si curatorii-persoanele caredefapt stau in spatele acestui joc periculos.
3. Avem 2 tipuri de adolescenți care participa la joc: curiosii, si vulnerabilii. Cu primii e usor deoarece curiosii sunt in stare de a se opri la timp singuri, iar Vulnerabilii trebuiesc opriti. Ei pot posta imagini cu o balena desenata pe miini(prima etapa a jocului) zgariate sau chiar taiate sub forma unei balene si venele taiate, sau alte imagini provocatoare. Pe ei ii luam incet, cu grija. Si ii intrebam cum se simt, si daca au auzit de jocul #SiniiKit si cit de periculos e acesta. Daca stiu ca in spatele jocului sunt poate chiar copiii vecini sau colegi de clasa, care vor sa se simta importanti injosindui. Daca copilul/adolescentul va raspunde, continuati discutia cu el. Mai propuneti citorva persoane sa ii scrie copilului ca acesta sa se poata simti important.
4. Abordati in grup problema cu care va confruntati in convorbire cu copilul si noi incercam sa rezolvam toti impreuna si sa oferim ajutor cu un sfat...
5. Postati in grup linkuri la paginile, si imaginile cu promovarea jocului sau cu cei ce il joaca ca asa va fi mai usor sa identificam ciine sunt persoanele
6. Daca aveti careva propuneri sau intrebari scrieti si noi incercamsa le solutionam impreuna.
7. Impreuna putem fi o forta care va ajuta la salvarea unor vieti.
8.Suntem singuri, dar puternici...

| xByte a răspuns:

Cruce, chiar mi-ai captat atentia cu jocul asta, eu chiar nu auzisem de el pana acum. M-am documentat despre el, iar de curand am incercat sa ma "inscriu" in acel joc, iar la 24h dupa inscriere am primit primul meu "task", iar ca raspuns la acel task am spus ca ma *** pe site-ul lor laughing Ca reply, administratorul respectiv care se ocupa de task-ul meu a spus ca daca nu indeplinesc cerinta in maximum 6h o sa fiu omorat, deoarece ei deja au preluat adresa mea, si stiu unde ma aflu. Au trecut alea 6h de mult, si aparent nu am patit nimic, deci ori e doar o pacaleala la nivel psihologic pe care multi o pica, ori le-a fost frica de tiganii din Romania laughing)

| BlackLighting29 a răspuns:

Faza despre Blue Whale este ca este un joc, nu prea este un joc, mai mult o provocare pentru nebuni.Mai exact niste rusi bolnavi la cap au creat jocul asta si au hostat un site free hosting... tu trebuie sa le ceri lor regulile si daca renunti te vor omori... Deci daca ti-a recomandat un prieten sa joci jocul asta si accepti, apoi le ceri alora regulile, daca nu completezi tot jocul te vor omori chiar ei. Funda?

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam suspect tu,, nu cumva esti Coquina pe varianta pseudo-masculina pe contul asta?

| Drimmero a răspuns (pentru IdeiRombice01):

Sunt satul de potopul de paranteze/

| owlAndreeaIrina a răspuns:

Pai cineva (victima) pune niste #-uri pr profilul personal, anumite, pe care nu le mai stiu. Si intra in anumite grupuri. De acolo cineva il contacteaza tot pe Facebook. Ii da niste sarcini, si un site pe care sa intere, iar dupa ce intra pe site, persoana care ii da sarcinile afla unde locuieste etc. Dupa 50 de zile (durata jocului) in care victima a trimis dovezi ca a dus la bun sfarsuit sarcinile (sarcinile fiind ca victima sa se taie, sa se trezeasca la ore nepotrivite etc.), victima se sinucide, in urma amenintarilor, cum ca daca nu o face va fi ucisa sau i se va ucide parintii.
Cam atat am aflat si eu. Doar ca cei din spatele jocului, din cate am inteles, au fost arestati si numeni nu mai este pus in pericol happy
Scuze pentru exprimarea greu de inteles si pentru alte greseli! Sper ca ii inteles cate ceva din tot ce am scris.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xByte):

Cum ai gadit linkul?

| xByte a răspuns (pentru anonim_4396):

Am cautat de pe telefon blue whale, si cam in jumatate de ora de la cautarea pe google am gasit si site-ul. De pe pc mi se pare ca nu ai acces la site