anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e faza cu,, Cine a fost primul, oul sau găina?" că eu nu știu.

Răspuns Câştigător
| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Aceastã dezbatere a apãrut între oameni de științã (cercetãtori) agnostici și adepții teoriei evoluționismului. Aceastã teorie a evo, a a avut de la început trei mari hibe:
1- viața nu poate apare din nimic, spontan.
2- o specie nu se poate transforma în altã specie.
3-complexitatea, inteligența și controlul proceselor necesare dezvoltãrii unei forme de viațã nu pot apare singure, pentru cã e nevoie de ele înainte de apariția unei forme de viațã.
Este o exprimare mai puțin știițificã, tocmai pentru cã atunci nu se foloseau foarte mulți termeni științifici, plus cã nici eu nu mai rețin exact detaliile.

5 răspunsuri:
| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Dumnezeu apoi tot ce este viață pe pământul ăsta el este primul înainte la tot și toți el este Adevărul doar el nimeni Altcineva vreodată și cine îl ia la mișto și îi ia numele la mișto și glumă și minte în numele lui și face mișto în numele lui o sa vadă.

| Hammurabi a răspuns:

Te întreabă - cine a fost primul oul sau găina?
Tu răspunzi : oul!
Atunci te întreabă : păi oul cine l-a făcut?
Tu răspunzi : găina, deci găina a fost prima!
Te întreabă iar : păi și găina, din ce a ieșit?

Cam, asta e toată faza.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Deci aceste dileme au rãmas în continuare printre Cercetãtorii și oamenii de științã agnostici :
- Cum au apãrut Inteligența Materiei și Dizainul Inteligent?
- Prin ce forțe sau fenomene reușește evoluția sã menținã controlul, sau sã intervinã când e nevoie?

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

- Cum au apãrut din materie moartã Paranormalul și Supranaturalul, ele putând fi studiate de cercetãtori și oameni de științã agnostici.
Poate nu știați, dar existã cercetãtori științifici și în țãri Budiste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Manciu_Emil_1976):

Tot ce este supra/paranormal nu provine din materie moartă sau vie, sunt lucruri sau fenomene pe care mintea umană le poate percepe, dar nu le poate înțelege