Dupa mine stresul e ceva ce te epuizeaza..Nu stiu daca exista stres mai mare ca gandul ca iubesti dar nu esti iubit sau stres mai mare ca SCOALA...deci nu cred ca sunt singura de aceasta parere
Teza la mate!
Ma streseaza scoala, abia astept sa se gate odata ca nu o mai suport!
Al tau?
Teza de maine de la mate. , in general stresu copiilor e scoala , am dreptate :*?
Nici unu mereu sunt relaxat si nu imi pasa de restul in tot deauna asa sunt imi spune unu ceva sau ma sfandesc cu cineva nu imi pasa . Pe sucurt nu sunt stresat nu imi pasa
Acum am 27 de ani. Cel mai mare stres al meu? Strainatatea. Urasc strainatatea. Urasc faptul ca romaniii au trebuit sa plece in strainatate si ca s-au spart familii.
Apropo: Mi-as dori foarte mult sa fiu inapoi in liceu. E cea mai frumoasa perioada din viata:X:X:X Asa ca profita de acea perioada. chiar daca ai de invatat
Buna.
Sa vedem. stresul meu...
1 - Scoala :l...(ma streseaza dar fac fata si ma descurc bine)
2- Parintii ( cateodata, adica fa aia, nu fa aia. dar in rest ok pentru ca nu se intampla des)
3-Dragostea.( ee extrem de stresant cand iubesti si nu esti iubit )
4-Copiii mici ) (deci pe bune e chiar enervant cand stai cu ei si trebuie sa te uiti cu atentie si sa ai grija sa nu faca ceva sau sa nu strice ceva ).
Mai sunt multe lucruri nu`mi vine acum in minte )
In perioada asta, ma streseaza campania electorala. Uneori ma streseaza seful, uneori vremea, viitorul, trecutul.
Stresul meu: emotia. De fiecare data cand am o intalnire speciala, mereu dau peste emotie si ma incurc...dar am noroc ca-mi revin repede.
Stresul meu de acum este c-am inceput in ultimul timp sa n-am niciun stres. Iar asta, ma cam duce in lumea ignorantei, indolentei, leneviei. Unde-s stresurile? Vreau stresurile!
Că am luat 9.80 la teza de la română. Nu pot să cred c-am luat o notă așa de mică .
SchizzophreniA.
AndrewTate7789 întreabă: