Care e treaba cu Australia?
fiind multe paduri din cauza calduri, iau foc, cum e un continent uscat focul se intinde repede si e greu de stins
De ce au ars bietele de animale?
simplu au fost arse de viu
Cât mai rezistă pământul asta la ce se întâmplă multe?
a rezistat 5 miliarde de ani o sa mai reziste inca vreo 3, 4 miliarde de ani,nu stiu viitorul,a reistat viata multor ere glaciare, vulcane care au erupt pe tot continentul, cutremure, rezista el, si mie imi pare rau pentru acele animale, mai ales daca omul e cauza ca in cazul amazonul =nu stiu
Săracele. Nu au greșit cu nimic animalele. Sa mori ars de viu. Nu rezistă mult pământul. Și dacă e vară acolo dar măcar ploaia le salva pe animale. Din păcate acel care conduce lumea ne vrea numai rău.
Da,chiar mi-e milă de ele.Ma doare sufletul când ma gândesc.
Acel care conduce lume? La cine te referi?
Cel care ne-au creat pe noi. Cel care a creat și animale.
Nu cred ca ne vrea răul.
Și atunci de ce se întâmplă multe rele?
Parcă ar fi o drama ca la Caracal sau Colectiv doar că dă vina pe Dumnezeu, nu pe PSD. Ții se pare ciudat ca unii au mai multa empatie pentru niste animale decât pentru oameni?
Alta întrebare mai controversata puteai sa-mi pui?
Ciudat? Mi se pare dezgustător.
Nu vezi lucurile clar. Cine ne-a creat pe noi nu a creat rau. Ne-a creat pe noi si atat. Noi am facut raul asta. Crezi ca a creat saracia? Foamea?
A creat materia prima, iar noi i-am dat o forma, la mancare, la bani si noi am facut partea negativa care nu exista ci este doar o lipsa de prima parte.
Ce nu intelegi? Tu nu te uiti la stiri?
Au luat foc padurile. La ei este vara, nu ploua si focul se intretine si se deplaseaza. Au ars si case, si animele, multe.
monicaaa17 întreabă: