| Mario1994 a întrebat:

Care e treaba cu Australia? De ce au ars bietele de animale? Nu înțeleg. Cât mai rezistă pământul asta la ce se întâmplă multe?

16 răspunsuri:
| Nonolita a răspuns:

Ce nu intelegi? Tu nu te uiti la stiri?
Au luat foc padurile. La ei este vara, nu ploua si focul se intretine si se deplaseaza. Au ars si case, si animele, multe.

| Mario1994 explică (pentru Nonolita):

Nu sunt cu știrile. Ce trist e.

| Nonolita a răspuns (pentru Mario1994):

Nu ar fi rau sa le urmaresti. Asa esti la curent cu ce se intampla in tara/strainatate, cu unele legi, cu hotararile luate, etc si nu te poate manipula nimeni.

| RAY a răspuns:

Care e treaba cu Australia?

fiind multe paduri din cauza calduri, iau foc, cum e un continent uscat focul se intinde repede si e greu de stins

De ce au ars bietele de animale?

simplu au fost arse de viu

Cât mai rezistă pământul asta la ce se întâmplă multe?

a rezistat 5 miliarde de ani o sa mai reziste inca vreo 3, 4 miliarde de ani,nu stiu viitorul,a reistat viata multor ere glaciare, vulcane care au erupt pe tot continentul, cutremure, rezista el, si mie imi pare rau pentru acele animale, mai ales daca omul e cauza ca in cazul amazonul =nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bietele animale...e o tragedie.
Nu rezista.

| Mario1994 explică (pentru anonim_4396):

Săracele. Nu au greșit cu nimic animalele. sad Sa mori ars de viu. Nu rezistă mult pământul. Și dacă e vară acolo dar măcar ploaia le salva pe animale. Din păcate acel care conduce lumea ne vrea numai rău.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mario1994):

Da,chiar mi-e milă de ele.Ma doare sufletul când ma gândesc.
Acel care conduce lume? La cine te referi?

Cel care ne-au creat pe noi. Cel care a creat și animale.

anonim_4396

Nu cred ca ne vrea răul.

Și atunci de ce se întâmplă multe rele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Parcă ar fi o drama ca la Caracal sau Colectiv doar că dă vina pe Dumnezeu, nu pe PSD. Ții se pare ciudat ca unii au mai multa empatie pentru niste animale decât pentru oameni?

anonim_4396

Alta întrebare mai controversata puteai sa-mi pui?

anonim_4396

Ciudat? Mi se pare dezgustător.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Mario1994):

Nu vezi lucurile clar. Cine ne-a creat pe noi nu a creat rau. Ne-a creat pe noi si atat. Noi am facut raul asta. Crezi ca a creat saracia? Foamea?
A creat materia prima, iar noi i-am dat o forma, la mancare, la bani si noi am facut partea negativa care nu exista ci este doar o lipsa de prima parte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și mă rog și aici, poate reusesc?

anonim_4396

N-o faci.

Întrebări similare