Depinde de ce gen de fata e, nu sunt toate la fel. Mie una nu mi-ar placea sa imi plateasca cineva, atata timp cat si eu am bani de ce sa plateasca cineva pentru mine. Daca si fata e de genul atunci ai noroc, zic eu.
Daca nu, atunci dragi mei baieti care cititi asta, va trebui sa platiti pentru 2.
Buna:)
Uite ce am gasit.
Acum depinde si de partener/a.
Cat de mult se inteleg/poate cad de comun sa plateasca jumate/jumate/poate azi platesc eu, maine tu...
http://www.bugetulpersonal.ro/blog/cine-plateste-consumatia/
O zi buna:)
" cine invita plateste." Daca mergem pe ideea asta, inseamna ca fiecare se va feri sa invite daca nu are o situatie materiala cat de cat buna
Atunci asta e. Stati acasa.
Decat sa te gandesti la tot rahatul cu gentlemeni, mai bine te gandesti la ce se cuvine.
Tot ar trebui sa zici mai intai ca e ok platesti tu tot, daca ea insista sa isi plateasca jumatatea o lasi. Dar nu stiu, daca o inviti tu ar trebui sa ai bani pentru ambii ca masura de precautie. te poti gandi la alt cadru pentru intalnire care sa nu necesite cheltuieli prea mari pentru tine. oricum daca e de treaba o sa insiste sa plateasca daca e vreo profitoare doar o sa isi faca fata dar tot tu o sa ajungi sa platesti daca i-ai picat in plasa.
Hey! Eu sunt baiat. ツ
-Ce parere am eu despre asta?
ஜPai fiecare dintre noi are anumite convingeri, fiecare face cum considera...
ஜInainte de toate in codul bunelor maniere spune clar ca baiatul ar trebui sa plateasca dar sa renunte imediat la aceasta idee daca fata este un independenta si doreste sa-si plateasca singura consumatia.
ஜUnele fete se simt prost daca platesti pentru ele, unele considera ca e o chestie de demnitate sau ceva de genul.
ஜEu unul am parerile mele...fiecare are dreptul sa creada ce vrea insa eu unul consider ca baiatul ar trebui sa plateasca acea consumatie.
Daca fata se simte datoare atunci nu e mare lucru...sa cumpere si ea un desert, ceva daca chiar vrea sa fie "chit".
ஜDepinde foarte mult si de situatie, vezi tu, daca ii spui unei fete "Vrei sa mergem in X loc" atunci se cam intelege faptul ca tu platesti pentru amandoi. De fapt este clar ca platesti pentru amandoi.
ஜEste ca si cum te-ai intalni cu cineva pe strada, ai spune "Buna, de cand nu te-am mai vazut, mergem la un ceai/suc sa mai vorbim?"
Pentru mine e clar in acest caz ca acela care a invitat plateste. Poate celalalt nu are bani la el si il pui intr-o situatie de ____.
ஜDepinde de fiecare in parte. Daca gasesti o fata cu un mare respect fata de sine atunci cel mai probabil nu o sa te lase sa platesti pentru ea chiar daca ai vrea. Unele se simt jignite sau pur si simplu nu vor sa ramana "datoare". *Vorba vine.*
ஜDatorita situatiei materiale din ziua de azi a multor oameni se recurge la aceasta solutie cu "fiecare isi plateste partea". De ce? Pai na, nu vrei sa "dea faliment" baiatul, are si el un buget...
ஜDe cele mai multe ori baiatul plateste. Este o chestie de principiu. Trebuie sa aiba destui bani la el ca sa nu se faca de ______ insa nu zice nimeni ca acea fata nu poate sa refuze initiativa acestuia si sa-si plateasca singura consumatia.
ஜDepinde foarte mult de persoana pe care o ai langa tine, de gradul de politete si de inteligenta al acesteia.
Acest grad difera de la o persoana la alta, de aceea nu poti sa fi sigur niciodata...
ஜEste doar parerea mea. Bafta! ✌
Depinde acum de fata. daca e indipendeta s-ar putea sa faca bot daca nu i lasi sa isi plateasca partea. tin minte la inceput ca trebuia sa ma cert cu prietena mea sa ma lase sa platesc, nu stiu altii dar ma simt aiurea sa imi plateasca mie o fata partea sau a ei. dar de fel, cine invita ala face cinste. desigur daca dai peste o piti asteaptate mereu sa platesti
Atat timp cat e o intalnire(in speranta de a incepe o relatie)in mod normal baiatul plateste, mai ales daca tu ai invitat-o.
Ma..mai frumos e sa platesti tu.dar nu o lasa sa-si faca un obicei din asta
ea daca sare sa plateasca sare din bun simt si sa iti arate ca nu o intereseaza banii..eu apreciez foarte mult asta la o fata si are un plus mare cea care se oferea sa isi plateasca consumatia
Anonymus101 întreabă: