Cainele este animalul meu preferat si poate pentru ca am si eu unul pai sunt multe motive dar am sa iti zic cateva:In primul rand ca acest animal stie sa iti fie alaturi si la bine si la rau, este un prieten credincios care sti ca niciodata nu te ar trada si ca si-ar da si viata pentru tine, transmite energi pozitive si iti aduce mereu o raza de fericire oricat de mica ar fi ea
Mie imi plac pasarile.Vulturii pentru ca sunt cele mai minunate pasari, cele mai puternice, cele mai libere.Si bufnitele datorita misterului care le inconjuara si cenusiului superb din penaj.Ma mir ca oamenilor le e teama de ele si zic ca sunt urate.Sunt chiar foarte intresante
Porcusorii de guineea.:X.pentru ca e mic, pufos si scump:Xsi pentru ca este si ciudat. dar il iubeesc:X.si pentru ca am si eu
cateii.:X.mai ales cand sunt micipt ca sunt frumosi.:X
pisicile. dar nu toate.
si mai multe.
Pantera:P
Pentru că e foarte "agilă" ( http://www.webdex.ro/online/dictionar/agil ), e ceea ce mă caracterizează;)!
Cainele, pentru ca este cel mai bun prieten al omului si te atasezi de el ca si cum ar fi propriul copil.
Pai pisicuta.este mica, pufoasa, vrea multa afectiunea si sa fie in centrul atentieiCam asa sunt euNu degeaba se zice ca animalul se aseamana cu stapatul(la comportament)
Pai... mie imi plac toate animalele pentru ca fiecare sunt deosebite si dragalase in felul lor...mai ales atunci cand sunt mici!
Papagalul pentru ca e multicolor si poate a invete sa vorbeasca . Si sunt si blanzi. P. S: am unu de aia imi place. Hehehe`
Si mie imi place papagalul.Am 2 perusi si atunci cand intru in camera mea(acolo unde sunt papagalii)fac un concert de nota 10.
Mie imi plac catei pentru ca sunt alaturi de tine si la bine si la rau si sun foarte draguti:X
MadaAwwr întreabă: