Eu locuiesc in Austria de 4 ani este o țară civilizată și ok din toate punctele de vedere, clima este exact ca in România.
Austria e plictisitoare de mori
TOATE filme dublate in germana... YUCK
la ora 7 se inchide tot, tot, TOTTTTTTTTT
mall-urile sunt minuscule, am fost in vreo 3, daca as suferi de claustrofobie as fi sarit pe geam
internetul costa de te ustura la ficati, aici dau 5 eu pe un internet de 7 ori mai tare decat acolo cu 125eu
daca toate astea nu te deranjeaza, atunci nivelul de trai e foarte ridicat, si prima oara in viata mea m-a gandit la politie fara sa, simt dezgust, cand am auzit ca cineva si-a spart geamul la masina (din greseala) si politia a vazut asta la masina parcata si a venit acasa ca sa intrebe daca totul e in regula!
insa din cultura mea generala, raspunsul corect e Australia, clima e blanda ca in Grecia, iar nivelul de trai e unul dintre cele mai bune din lume, totusi nu e chiar simplu sa emigrezi acolo
Dupa mine m-as duce in Rusia intr-un orasel nu asa mare si stau linistit iarna e misto, vara e bine. Peste tot sant calduri si vreme rece cand se da peste cap clima afecteaza tot
Cred ca orice raspuns aici e subiectiv. Nu exista o tara ideala. Depinde de ce te intereseaza mai mult.
As zice Spania si Grecia. Depinde de zone ai 20 de grade tot anul. Plus ca sunt zone frumoase, diferite...
Vreau sa fie destul de buna din toate punctele vedere, sa fie o țară care te ar primi cu brațele deschise cum s-ar zice si daca are o clima prietenoasa e și mai bine
Noua Zeelandă! Dar e greu de ajuns acolo! Mă refer la obtinerea dreptului de rezidență!
PumpkinDoll întreabă: