| Ioana184 a întrebat:

Care este ce-a mai bună țară din toate punctele de vedere inclusiv clima in care poți emigra?
Dau funda

11 răspunsuri:
| LarisaCiorogar a răspuns:

Eu locuiesc in Austria de 4 ani este o țară civilizată și ok din toate punctele de vedere, clima este exact ca in România.

| JicaContra a răspuns (pentru LarisaCiorogar):

Austria e plictisitoare de mori
TOATE filme dublate in germana... YUCK
la ora 7 se inchide tot, tot, TOTTTTTTTTT
mall-urile sunt minuscule, am fost in vreo 3, daca as suferi de claustrofobie as fi sarit pe geam
internetul costa de te ustura la ficati, aici dau 5 eu pe un internet de 7 ori mai tare decat acolo cu 125eu

daca toate astea nu te deranjeaza, atunci nivelul de trai e foarte ridicat, si prima oara in viata mea m-a gandit la politie fara sa, simt dezgust, cand am auzit ca cineva si-a spart geamul la masina (din greseala) si politia a vazut asta la masina parcata si a venit acasa ca sa intrebe daca totul e in regula!

insa din cultura mea generala, raspunsul corect e Australia, clima e blanda ca in Grecia, iar nivelul de trai e unul dintre cele mai bune din lume, totusi nu e chiar simplu sa emigrezi acolo

| mgtow a răspuns:

Dupa mine m-as duce in Rusia intr-un orasel nu asa mare si stau linistit iarna e misto, vara e bine. Peste tot sant calduri si vreme rece cand se da peste cap clima afecteaza tot

| Adry05 a răspuns:

Aș zice Danemarca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Norvegia.

| BlackBriliant a răspuns:

Spania

| Whateverrr a răspuns:

Cred ca orice raspuns aici e subiectiv. Nu exista o tara ideala. Depinde de ce te intereseaza mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu clima da olandezi sunt cei mai civilizați și pașnici din păcate comunisti da nu toți.

| LikeARollingStone a răspuns:

As zice Spania si Grecia. Depinde de zone ai 20 de grade tot anul. Plus ca sunt zone frumoase, diferite...

| Ioana184 explică (pentru Whateverrr):

Vreau sa fie destul de buna din toate punctele vedere, sa fie o țară care te ar primi cu brațele deschise cum s-ar zice si daca are o clima prietenoasa e și mai bine

| gabicoo a răspuns:

Noua Zeelandă! Dar e greu de ajuns acolo! Mă refer la obtinerea dreptului de rezidență!

Întrebări similare