Sincer sa fiu am de toate tipurile de zile...
E greu sa sortezi sa spui "cel mai".
Cred ca n-am avut sentiment de fericire mai mare decat atunci cand frate-meu mai mic mi-a spus pe nume si incepea sa invete sa vorbeasca. Ma topeam tot cand venea la mine si ma chema, apasa el pe clanta usii de la camera mea stand pe varfuri si ma chema.
Una dintre cele mai nasoale a fost cand am fost la niste controale legate de coloana vertebrala (scolioza). Unii doctori m-au cam speriat... La 15 ani te cam afecteaza sa auzi nasoale, ca esti caz de interventie chirurgicala, ca nu functioneaza tratamentul kinetoterapeutic...dar noroc ca exista mai multi doctori.
Lasa ca e bine. La 16 ani sa ti se dea doar 3 luni de trait, nu e frumos deloc . Dar ca tine, noroc ca exista mai multi doctori. Cei care mai au si ceva intre picioare si nu fug de o operatie mai grea. Desi le inteleg si frica la cei care nu au vrut sa ma opereze. Ma aveau pe constiinta dupa. E de inteles.
Mi-a luat foarte putin sa ma hotarasc care a fost cea mai frumoasa zi si a fost greu sa aflu care a fost cea mai rea zi. Poate fiindca am avut multe zile foarte frumoase si m-am gandit adesea la cele mai frumoase. Am avut si zile rele, mult mult mai putine decat zile frumoase, dar de obicei le uit mai repede, ar fi stupid sa le pastrez in memorie. Tin minte invataturile pe care le-am desprins din ele.
Oricum, in afara de zilele in care au murit tata si bunica, e greu sa spun ca am avut zile cu adevarat nenorocite. Insa zile frumoase, minunate, superbe am tot avut, cateva zeci chiar anul trecut. Insa ziua nuntii mele ramane de departe cea mai frumoasa zi din viata mea de pana acum. Probabil ma mai asteapta multe zile si frumoase si nenorocite, dar e important sa le luam pe toate cum vin, sa tinem minte ce e bun si sa trecem peste suferinte
Imi era indiferenta daca ieseai tu userul anului Ray. Sau chiar daca ieseam eu. Crede-ma, nu vrei sa stii ce ma face pe mine fericit.
NU am inteles comentariu tau! Numele propii se scriu cu litera mare.In orice limba, banuesc!
Da, pai noi traim pe TPU ca el. Clar la el ne sta gandul.
Aa, sa nu mai zic ca cine a acceptat sa ma opereze a fost o femeie. Culmea. Barbatii care i-am intrebat daca vor, toti au refuzat. Interesant.
Daa,daa daa, nici nu mai pot fara el
As intreba adminii ce legatura este intre titlul castigat de el si,, activitate intensa'' Multe raspunsuri sunt copy-paste sau likuri.
Pe mine un tip a vrut sa ma opereze degeaba de apendicita (alt caz anterior la ce am zis). Eram cu an mai mic, 14 ani. In loc sa ma bucur si eu toata vara intre clasa a VIII-a si a IX-a (liceu) ca am scapat de examenul national, de griji in general...stai cu frica de bisturiu si alte mizerii.
Din fericire am rabdat si s-a dovedit ca nu a fost nicidecum vorba de asa ceva. Deci am ramas si eu uimit cum m-a diagnosticat unul... m-a pus culcat pe spate pe o masa, mi-a tras pantalonii mai jos aproape cu tot cu chiloti de mi se vedea si parul pubian si incepea sa apese pe langa zona inghinala...si ce-i drept ma cam durea (unul din simptome), insa nu din cauza apendicelui, ci tot a coloanei (tot problema cu scolioza care era si extinsa prin ceva cifoza - faza e ca am purtat corset din plastic si ma strangea foarte tare, mi-o fi apasat vertebrele inspre abdomen). Am renuntat la corsetul ala care era cica prost facut (aflat ulterior de la alti doctori) si mi-am revenit. Chiar am asistat si la o scena in care se certau doctorii pe mine intre ei de competenta lor.
Auch, naspa. La mine era altfel. Toti o faceau nebuna pe aia ca vrea sa ma opereze. Ca nu o sa reuseasca si ce o sa rezolve e ca o sa ma omoare pe masa ei. Si acum tin legatura cu ea. Noroc cu curajul ei ca postez eu acum si nu las lumea in pace pe TPU .
In fine, interesant ca trecuram prin unele experiente care te mai imbarbateaza pana la urma.
Poate la tine imbarbatat. La mine doar m-a ajutat sa vad inceputul problemelor care nu le intelesesem inainte . Abia atunci am inceput sa ma cunosc. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Oricum, sa fiu sincer. MErsi de raspunsuri. Singurul care nu ai fost total pe langa
Fatamuntilor eu nu chiar nu inteleg ce ai cu mine sincer,o vreme te-am respectat,dar vad ca de la o vreme ma jignesti, copy paste? repet eu ceea ce afirm sunt afirmati care vin cu dovezii nu cu copy paste,eu asa am fost educat ca ceea ce afirm sa dovedesc, asa gandesc, orice afirmatie cere dovezii, esti mai in varsta ca mine, fi mai intelepta, parca cei in varsta sunt un model nu? ti am mai spus ca eu lucrez online, suntem in secolul 21
Https://www.tpu.ro/......-fi-sa-se/
uite ce copy paste am facut la intrebarea aia, am oferit mai multe dovezii stiintifice care dovedesc ceea ce afirm, eu gandesc diferit ca tine, e usor sa crezi in serpii vorbitori, oamenii facuti din lut, oamenii care stau in burta unei balene, uni care invie a treia zi, mai greu e sa dovedesti realitatea, credinta nu cere dovezii, eu sunt ateu, ceea ce cred pot dovedi oricand
Freeads pai asta e adevărul,sunt singurul user jignit de pe tipu,minciuni,baliverne,povestii de adormit copii = teoria evoluției,big bang,toți useri scriu perfect și toți sunt perfecți, TPU nu este loc de a critica, judeca userii, TPU = este ajutor reciproc atât, zi-mi și mie acele baliverne, povesti de adormit de copii ca sunt curios, accept critica raționala nu jignirile, limbajul vulgar
Abuzurile lui asupra regulamentului TPU pe care-l tot lauda nu se vad si in cazul lui.
iar minti, asa cum nu ai putut dovedi ca am raspunsuri eronate, nefolositoare, acum iar minti, ce abuzuri fac pe TPU?
Fatamuntilor tu chiar acum încalci regulamentul TPU, ceea ce scrii nu are legătura cu subiectul din întrebare, 2, au disparut niste intrebari care erau jignitoare, atacuri la persoana mea si a TPU, ai fost tu vreodata banata sau cineva care a respectat regulamentul? ai tu vreun raspuns sters sau intrebare din cauza mea? nu poti dovedi ceea ce afirmi pentru asta ai primit ignore, atac la persoana mea, nu accept sa spui minciuni la adresa mea, tu o necunoscuta care nici macar nu ma cunosti nici eu pe tine, tu esti obsedata de mine, din 10 raspunsuri in 9 apar eu, ai scris ca nu meritam premiul de onoare, daca am fost votat de 297 de persoane de ce nu as fi meritat? ai scris ca cica eu sunt userul copy paste, dar hai sa fiu rau, doar eu fac asta?
https://www.tpu.ro/utilizator/wgql/raspunsuri/
mai vezi si de alti angy nu doar pe mine
nu conteaza ca e copy paste, link important e sa ajuti omul, te pomeni ca tu le stii pe toate
Am fost ales pentru ceea ce am facut pe TPU anul trecut, desi nu ai fost banata, nici un raspuns, intrebare nu a fost stersa din cauza mea, deci tot ce ai afirmat se anuleaza, faza cu soarele la mine nu e soare
Ramon dupa ce mai jignit mai ai si tupeul sa vorbesti despre mine, asta da lipsa de educatie, bun simt, civilizatie, am primit 280 de voturi deci nu sunt ignorat de tot TPU, doar de cei ca tine, vad ca singurul lucru de care te legi e gramatica mea, restul de 99% scriu perfect corect? cine te obliga sa ma citesti? fi calm ca nu ma linguseste nimeni, e ciudat cum de tu,angy,freeads fix pe mine ma vedeti, asta e rasism. nu altceva, fix eu din toti userii ma vedeti
"Cele mai frumoase zile" ale mele au fost, de fapt, nopti
Nu am o "cea mai". Nu sunt copil, sa merg o zi in Disney Land, si sa tin minte.
Si nici nu am castigat la loto vreodata, ca sa am o bucurie memorabila
Nici macar nu joc.
Deci, m-am gandit oleaca, si nu am raspuns. Sunt genul care se bucura de chestii adunate, saptamani bune, luni bune, etc. E prea scurta o zi, ca sa-mi schimbe total starea de spirit.
Nu trebuie sa fii copil sa ai o zi mai speciala. Poate fi numit copil un tata doar pentru ca ziua lui cea mai fericita e cand ii se naste baiatul? Pentru ca stie care este? Nu cred
Inca nu am ajuns la asemenea bucurii.
Nu poate fi numit copil, eu am dat drept exemplu copiii, pentru ca ei pot fi impresionati mai usor.
Pentru mine, o zi pe Nürburgring ar fi echivalentul Disney Land, dar nu as putea-o numi cea mai frumoasa zi, ca am mai multe planuri ce se cer satisfacute.
Oare scriu in alta limba? Sau nu cititi pana la capat? Nu ma freaca pe mine de prostiile voastre. Eram curios daca v-a luat mult sau nu. Oricum deja stiu cel putin 2 chestii care te fac pe tine fericit
N-am dat 2 bani s-o citesc pe toata.
ia lumineaza-ma!
Sa inteleg ca nu stii?
Ba da. ce ai spus doar m-a facut sa imi dau seama de ceva. Ceva stupid dar destul de clar. Ceva ca " apa e uda". Cat despre intrebarea ta, zi mersi ca sunt baiat de treaba desi multi cred opusul. Ma abtin sa raspund. Desi una din 2 o stie tot site-ul, mai ales la ce avatar ai.
Ce avatar am,, ce reprezinta el?
Acum doar faci pe prostul observ.
Bwhahahahaha
Da.De fapt, nici nu mi-am dat seama care e. Oscilez intre mai multe.
Pentru ca bucuria se consuma pe moment.Te simti bine in clipa aia, dar incetul cu incetul revi la normal.Iti afecteaza starea de spirit doar pe o perioada limitata. Evenimentele negative au un impact mai puternic si consecintele lor se pot resimti si peste ani.Nu mai simti bucuria a ceva ce s-a petrecut acum 5 ani, dar inca te poti gandi la un lucru neplacut, care ti-a cauzat o suferinta, chiar daca a trecut relativ mult timp de atunci.
Cea mai fericita e aia in care vei invata sa faci diferenta intre:
"Da-ti o palma"
si
"Dati din buric"
Cea mai trista:
De ce ti-ai pus poza cu un tip aproape in pielea goala? Esti gay?
Sper sa te vada syden.
Ma vede ala, stai linistit. La cat de mult e in limba dupa mine peste tot pe site, el e mai degraba gay. Nu eu ca pun un tip la avatar
De la o vreme toata lumea il jigneste pe RAY, bietul de el.
Maine ne trezim toti suspendati ca-l ofensam pe RAY.
Numai jigniri vede peste tot cand lumea nu-i da dreptate si-l critica pe buna dreptate ca umbla cu minciuni si alte baliverne de adormit copii.
Cica l-am jignit pe Ray...nu-s suspendata dar mi-a dat ignor pentru a nu stiu cata oara.Mi-s in varsta si nu am tinere de minte
As vrea in primul rand sa se uite in DEX, c
a vad ca se pricepe si sa vada ce insemna JIGNIRE. Apoi sa mearga pe profilul meu si sa imi arate o jignire adusa lui sau a altui membru a comunitatii
FreeAds, ne si vedem raporati, pusi la colt pe coji de nuca!
Asa sa te astepti de aici incolo. El va face legea.
Mai rau e ca are imunitate la admina. Abuzurile lui asupra regulamentului TPU pe care-l tot lauda nu se vad si in cazul lui.
Sper din toata inima ca va fi asa ca admina va avea intelepciunea sa cerceteze cauza.
Ieri au disparut niste intrebari si comentarii adresate lui destul de rapid in maxim o ora, oare de ce?
Si daca ne vedem suspendati, ce-i? Exista viata si dupa TPU, NU e serviciu sa stai obigatoriu.
Ray,nu am fost banata, nu m-ar mira sa fiu raporata de tine.
Nu cred ca premiul de onoare are legatura cu voturile primite, e pentru userul anului, corect.
Ai fost ales de echipa, doar ei stiu de ce.
PS.MAI iesi si tu pe afara, aici e soare si frumos!
Valeu. Naspa asa omule. As intreba de ce dar prevad ca e prea personal asa ca, mda.
E, nimic special, doar viața...
FreeAds mi-a luat vorba din gura. Nu as putea realiza in timp util care a fost cea mai frumoasa sau cea mai rea.
Bine domne. Ma tin de promisiunea care ti-am facut-o ieri atunci. Ciao
Abia astept, yeeeey
Cam 10 seccunde deoarece automat m-am gandit la ziua in care mi-am luat bicicleta si am invatat sa merg pe ea