Apoi acum sincer nu stiu la ce te referi la iesire, intalnire doar o data sau de mai multe ori.Caci la intalnire doar o data totusi trebuia sa vezi personal daca iti place sau nu.Iar daca calitatea nu era de nota 10 a ceea ce am avut anterior era pentru ca cel de nota 10 m-a lasat iar asta de nota 5-6 ca nivel intelectual ma refer tinjea dupa mine si ma facea sa-l doresc deci aceasta calitate ii mai dadea 2 puncte si ajungea la 8. E greu sa rezisti cand vezi atita ardoare si pasiune fata de persoana ta cand in aceasta lume pe altii ii lasi atit de rece sau foarte superficiali in interesul lor fata de tine.La mine asta a functionat si ar functiona dar sunt foarte rar barbatii de acest gen.
Nu am terminat prima propozitie. Daca el nu mi-a placut la prima intalnire deloc, nu l-am dus niciodata cu zaharelul, i-am zis din prima daca nu avea nici o sansa.Cel de nota 5-6 la inceput totusi imi placea intr-o oarecare masura iar restul cum a ajuns la 8 sau si mai mult am povestit mai sus.
Acuma e mai complicata treaba, ca de ex din 10 baieti de nota 9 poate sa te atraga doar 1-2 la figura, restul sa nu te atraga deloc, ca figurile lor nu-s genul tau chiar daca ei sunt vazuti f atractivi de alte fete.
Asa ca, pe principiul asta, te poate atrage unul de nota 7 mai mult decat nu te atrage deloc unul de nota 9.
Faptul ca nu te atrage nu inseamna ca are nota mica neaparat.
Nu poate sa-ti raspunda la intrebarea ta pentru ca de multe ori nici ei nu stiu de ce au ales asa, o sa zica ca ala mi-a placut mai mult, ca ala era mai simpatic si altele, nu o sa-ti explice principiul in sine.
Si eu am explicat de ce poate sa-i placa mai mult unul de o nota mai mica.
Ptr ca daca si ala de nota 9 si ala de 7 atrage, va alege pe cel de 9 mereu, ca, clar atrage mai tare.
Dar cand ala de 9 nu e genul ei, atunci va prefera pe ala de 7 care este genul ei.
Eu da sincer.
pot sta si cu un tip '' average '' liniștită