anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai mica nota luata de voi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun din start concluzia povestii ce urmeaza, pentru ca aceia care vor sa treaca mai departe, s-o poata face: cea mai mica nota mi-a dat cea mai mare lectie, in scoala!
Am facut o scoala in care studiam si balet.Proful de balet ne-a dat ca tema de examen improvizatia pe muzica, dar, in acelasi timp, ne-a spus si ce sa facem.Pai ce improvizatie mai poate fi asta?! mi-am spus, si nu m-am dus la examen, neantelegand improvizatia ca pe ceva impus. Evident, m-a lasat pe toamna.Deci,cea mai mica nota a fost asa de mica incat am ramas pe toamna. Aveam de ales:ma duc sau repet anul.Il uram, drept pentru care simteam sa-l umilesc.Toata vara am facut vals, tango etc am invatat, doream sa-i arat ca-s buna si nu ma poate avea la mana.Era sfarsitul lui august, era cald si il uram.Am intrat in sala cu oglinzi cu demnitate, pregatita dde lupta. M-a luat pe dupa umeri, aveam tricoul leoarca de emotie si de prea mult august(ce pork, interpretasem eu, acum se da la mine?! ) dar mi-a spus ca-mi da nota maxima fara examen, pentru ca ma vazuse la alte examene si nu vroia sa se puna de-a curmezisul in drumul carierei mele.Chiar ma aprecia! Era uman, iar eu-o mare mare proasta.
O lectie buna a fost aia, cea cu nota mica!

106 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

3 nu am luat.Incahee hee
4 am luat la biologie ca am intarziat la ora si m-a ascultat dintr-o lectie predata in septembrie X-(

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

2 la teza, la chimie, intr-a X-a, ca am uitat fitzuica in caiet. Cine naiba putea sa invete blestemata de chimie organica! laughing

| Bacemi a răspuns:

2

| Silvia a răspuns:

Am luat un 4 in clasa a 5 -a.Aia a fost cea mai mica nota a mea.

| JeSa a răspuns:

4, 45 - la biochimietongue

| Leea1234 a răspuns:

2 (pentru ca m-a prins cu fituica in mana!)

| xibalba a răspuns:

4 la matematica

| Bishop a răspuns:

5 la romana, deocamdata rolling on the floor

| Sოﺁℓε a răspuns:

2.big grin la mate

| zorialbi a răspuns:

4

| M' a răspuns:

3 la chimie in clasa a9a.

| yuli10 a răspuns:

Am luat o data 1 pentru copiat... big grin

| Shery a răspuns:

3 la fizica. Dupa care am inceput sa fac meditatie(cu alt prof, nu cu cel de la clasa) si am luat numai de la 8 in sus tongue

| dyddyyyx18 a răspuns:

Eu am luat un 3. laughing Chiar mai multi. sad Tu?

| Orannginna a răspuns:

3. Dar am avut grija sa nu se mai repete. :d

| andreea7520 a răspuns:

0hee hee la fizică, profa mi-a pus totusi un punct de la ea laughing

| Pisiii :x a răspuns:

Pai am luat un 1 ca am copiat si un 2 ca am suflat [nu in catalog]

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Pai am luat la un test la romana 3 dar nu l-a trecut in catalog deci nu ma afecteaza...in catalog cea mai mica nota e 7big grin am doar 3 de 7 in rest de la 8 in susbig grin...si sunt in clasa. a7a

| Macho a răspuns:

0. 66 la un test de engleza prin clasa a 6 a big grin

| LNK a răspuns:

Un 7 cat mine de mare la fizica x_x

| BabyPink a răspuns:

4 sau 3.nu mai ţin minte sad

| Lαααα a răspuns:

1 la geografie...laughingam facut varza lucrarea.laughing

| Kqzu97 a răspuns:

6 la teza de mate

| medex3 a răspuns:

Un 4 sau un 5 la mate in clasa a V a laughing. M'am dus acasa cu ea si i'am dat foc.Pacat ca nu s a ars si nota si a vazut mama lucrarea laughing

| medex3 a răspuns:

Am revenit. M'am uitat in carnet si am descoperit ca am si 5 la chimielaughing.
In catalog e 7.Ca mi'au dat lacrimile.si a zis ca ma asculta ora viitoare. N'am invatat nimic si m-am ales cu un 7laughing

| Lary a răspuns:

4 in a 6-a la geografie.anu asta cea mai mica nota ii 7:d

assiris
| assiris a răspuns:

Dacă veţi reciti ceea ce aţi scris aici, mulţi vă veţi da seama ca aţi luat nota pe merit.

| georggyy a răspuns:

2 in clasa a 7 a pentru suflat si 3 in a 8 alaughing ca nu am stat in banca dupa ce s-a sunat si nu am stiut sa spun teorema acoperisului si a fierastraului laughing teoremele astea nici nu erau in programa dar in fineoh go on
A ta?

| deea_1980 a răspuns:

7 la mate in primul test.groaznic[x(] pana la urma mi-a iesit 9