Spun din start concluzia povestii ce urmeaza, pentru ca aceia care vor sa treaca mai departe, s-o poata face: cea mai mica nota mi-a dat cea mai mare lectie, in scoala!
Am facut o scoala in care studiam si balet.Proful de balet ne-a dat ca tema de examen improvizatia pe muzica, dar, in acelasi timp, ne-a spus si ce sa facem.Pai ce improvizatie mai poate fi asta?! mi-am spus, si nu m-am dus la examen, neantelegand improvizatia ca pe ceva impus. Evident, m-a lasat pe toamna.Deci,cea mai mica nota a fost asa de mica incat am ramas pe toamna. Aveam de ales:ma duc sau repet anul.Il uram, drept pentru care simteam sa-l umilesc.Toata vara am facut vals, tango etc am invatat, doream sa-i arat ca-s buna si nu ma poate avea la mana.Era sfarsitul lui august, era cald si il uram.Am intrat in sala cu oglinzi cu demnitate, pregatita dde lupta. M-a luat pe dupa umeri, aveam tricoul leoarca de emotie si de prea mult august(ce pork, interpretasem eu, acum se da la mine?! ) dar mi-a spus ca-mi da nota maxima fara examen, pentru ca ma vazuse la alte examene si nu vroia sa se puna de-a curmezisul in drumul carierei mele.Chiar ma aprecia! Era uman, iar eu-o mare mare proasta.
O lectie buna a fost aia, cea cu nota mica!
4 la istorie, 3 la romana ca mi-am uitat caietu, asta acum un an anul asta: 4 la civica. 3 in teza la mate... 4 in oral la mate. dar media generala pe semestrul asta mi-a iesit 9, 25 deci e bine
1. M-a pus profu' de mate sa ii zic teorema lui thales, i-am zis-o si am gresit nu stiu ce (e vb de vreo 15 ani in urma). Mi-a zis sa o mai zic odata dar sa fiu atent ca daca zic din nou aceeasi chestie imi da unu . Eu ma gandeam la fete in timpul asta si am inteles sa ii mai zic odata. Si am mai zis-o odata. Bun, foarte bine domnu' Ceuca, imi zice profu', stai jos ai 1 . Asta a fost singura nota proasta pe care am luat-o, in rest eram ok
3 nu am luat.Inca
4 am luat la biologie ca am intarziat la ora si m-a ascultat dintr-o lectie predata in septembrie X-(
2 :-s Aaa si... I-ul (insuficientul) se pune? am luat in clasa a2a un insuficient la religie, ca nu invatasem o rugaciune
Pai am luat la un test la romana 3 dar nu l-a trecut in catalog deci nu ma afecteaza...in catalog cea mai mica nota e 7 am doar 3 de 7 in rest de la 8 in sus...si sunt in clasa. a7a
3 la fizica. Dupa care am inceput sa fac meditatie(cu alt prof, nu cu cel de la clasa) si am luat numai de la 8 in sus
7
frate nu sunt tocilara dar nu am luat note mai mici
sunt cel mai retard kidbeau fumez joint. uri dar fara note mici
2 la teza, la chimie, intr-a X-a, ca am uitat fitzuica in caiet. Cine naiba putea sa invete blestemata de chimie organica!