anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cea mai mica nota luata de voi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spun din start concluzia povestii ce urmeaza, pentru ca aceia care vor sa treaca mai departe, s-o poata face: cea mai mica nota mi-a dat cea mai mare lectie, in scoala!
Am facut o scoala in care studiam si balet.Proful de balet ne-a dat ca tema de examen improvizatia pe muzica, dar, in acelasi timp, ne-a spus si ce sa facem.Pai ce improvizatie mai poate fi asta?! mi-am spus, si nu m-am dus la examen, neantelegand improvizatia ca pe ceva impus. Evident, m-a lasat pe toamna.Deci,cea mai mica nota a fost asa de mica incat am ramas pe toamna. Aveam de ales:ma duc sau repet anul.Il uram, drept pentru care simteam sa-l umilesc.Toata vara am facut vals, tango etc am invatat, doream sa-i arat ca-s buna si nu ma poate avea la mana.Era sfarsitul lui august, era cald si il uram.Am intrat in sala cu oglinzi cu demnitate, pregatita dde lupta. M-a luat pe dupa umeri, aveam tricoul leoarca de emotie si de prea mult august(ce pork, interpretasem eu, acum se da la mine?! ) dar mi-a spus ca-mi da nota maxima fara examen, pentru ca ma vazuse la alte examene si nu vroia sa se puna de-a curmezisul in drumul carierei mele.Chiar ma aprecia! Era uman, iar eu-o mare mare proasta.
O lectie buna a fost aia, cea cu nota mica!

105 răspunsuri:
| ☼loli☼ a răspuns:

Pana acum 2.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un 2!

| Bacemi a răspuns:

2

| Macho a răspuns:

0. 66 la un test de engleza prin clasa a 6 a big grin

| dyddyyyx18 a răspuns:

Eu am luat un 3. laughing Chiar mai multi. sad Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai mica nota ii 3, am mai muuulti de 3. Da` ma indrept eu semestrul asta, ce vinelove struck. Sa mai pui intrebarea odata sa zic:"cea mai mica nota ii 8" laughinglaughingce vise am:O.

| Laura_5858 a răspuns:

4 la istorie, 3 la romana ca mi-am uitat caietu, asta acum un an rolling on the floor anul asta: 4 la civica. 3 in teza la mate... 4 in oral la mate. dar media generala pe semestrul asta mi-a iesit 9, 25 deci e bine big grin

| Leea1234 a răspuns:

2 (pentru ca m-a prins cu fituica in mana!)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am luat 4 la test.laughing
la romana.laughing

| JeSa a răspuns:

4, 45 - la biochimietongue

| poechce a răspuns:

Prima mea notă de 4 la geometrie.

| Ciprian Ionut a răspuns:

laughing 1. M-a pus profu' de mate sa ii zic teorema lui thales, i-am zis-o si am gresit nu stiu ce (e vb de vreo 15 ani in urma). Mi-a zis sa o mai zic odata dar sa fiu atent ca daca zic din nou aceeasi chestie imi da unu laughing. Eu ma gandeam la fete in timpul asta si am inteles sa ii mai zic odata. Si am mai zis-o odata. Bun, foarte bine domnu' Ceuca, imi zice profu', stai jos ai 1 laughing. Asta a fost singura nota proasta pe care am luat-o, in rest eram ok

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un 3 la geografie sad.
Eu am lipsit o luna, intra profa sizice : " Haide, strangeti mai repede ca dati test, nu? ".
Eu am ramas ceva de genu : ce facem straight face?
Am avut noroc ca nu a pus nota pentru ca eu habar nu aveam de ce scria pe test laughing.

| Pisiii :x a răspuns:

Pai am luat un 1 ca am copiat si un 2 ca am suflat [nu in catalog]

| Silvia a răspuns:

Am luat un 4 in clasa a 5 -a.Aia a fost cea mai mica nota a mea.

| Razvan a răspuns:

3 nu am luat.Incahee hee
4 am luat la biologie ca am intarziat la ora si m-a ascultat dintr-o lectie predata in septembrie X-(

| Aries90 a răspuns:

3 la mate big grin

| Psycho a răspuns:

2 :-s Aaa si... I-ul (insuficientul) se pune? am luat in clasa a2a un insuficient la religie, ca nu invatasem o rugaciune laughing

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Pai am luat la un test la romana 3 dar nu l-a trecut in catalog deci nu ma afecteaza...in catalog cea mai mica nota e 7big grin am doar 3 de 7 in rest de la 8 in susbig grin...si sunt in clasa. a7a

| Shery a răspuns:

3 la fizica. Dupa care am inceput sa fac meditatie(cu alt prof, nu cu cel de la clasa) si am luat numai de la 8 in sus tongue

| Orannginna a răspuns:

3. Dar am avut grija sa nu se mai repete. :d

| andreea7520 a răspuns:

0hee hee la fizică, profa mi-a pus totusi un punct de la ea laughing

| zorialbi a răspuns:

4

| Lary a răspuns:

4 in a 6-a la geografie.anu asta cea mai mica nota ii 7:d

| ---droid-kid--- a răspuns:

7laughing
frate nu sunt tocilara dar nu am luat note mai micilaughing
sunt cel mai retard kidhappybeau fumez joint. uri dar fara note micilaughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

2 la teza, la chimie, intr-a X-a, ca am uitat fitzuica in caiet. Cine naiba putea sa invete blestemata de chimie organica! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana acum 7, dar mai aveam o lucrare la care nu am stiut mai nimic si cred ca am luat 5 la ea.Deci,cred ca 5!

| Seline a răspuns:

1, ce frumos e sa fii elev.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

5 la chimie. E, record personal:-> laughing.

| deea_1980 a răspuns:

7 la mate in primul test.groaznic[x(] pana la urma mi-a iesit 9