haha fără sa vorbiți unul cu altul? Știu ce zici mi s-a întâmplat și mie dar am abandonat persoana la primul trepte din drum
trebuia sa ma ascund
Am mers la genecolog sa îmi recomade anconceptionale si am facut control in acelasi timp îi spunesem doctoritei ca concubinu e plecat de sase luni si vine acasa si vreau pastilele iar după ea ma întreabă de ultimul contact sa stie de a o posibilitate de a fii gravidă. Aiurea fi ca de sase luni se vedea pulc ca ea fost greu sa crede ca sunt femei/fete tinere ce stau sase luni fără contact sexual. Mam simtit aiurea.
Mi-a picat din geantă o cutie metalică plină cu tampoane(interne), toate s-au rostogolit la picioarele unui tip
Vai asta chiar e o întrebare buna. Mi puțin rușine, dar hai sa zic. Eram la un concurs, sa desenam ceva si cel cu cel mai bun desen castiga. Eu am avut guma in gura de ceva timp, așa ca fara sa vadă nimeni am lipit-o de scaun. M-am dus la sticlele de apa ca sa îmi torn apa in borcănelul de pictat, si am observat ca toți se uitau si râdeau de mine. Mi-am dat seama mai târziu ca guma aia mi s-a lipit de pantaloni si arata nașpa Bine asta a fost acum ceva ani.
? asta-i buna mie mi-a cazut o data guma din gura cand vorbeam cu cineva
simte- te mai bine ca putea fi mai rau?
macar te-a ajutat sa aduni?
cred ca erai pe aproape sa Intri in pamant de rusine
LastKiss întreabă:
Andreibrb1 întreabă: