| eneeda a întrebat:

Care este cel mai mare defect pe care il aveti? Cum ne putem corecta defectele?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Aroganta.Cred ca intr-o viata anterioara am fost un critic antic care a murit in timp ce oamenii aruncau cu pietrele in el ca nu stia sa isi tina guralaughingSunt foarte rea uneoriI don't want to see

| Bacemi a răspuns:

Ezit prea mult.

| tania77 a răspuns:

Buna, Eu consider ca un mare defect al meu este ca nu spun lucrurilor pe nume, adica nu spun ceea ce gandesc, poate de teama de a nu creea conflicte sau a jigni unele persoane. Nu sunt o timida dar nici o fata prea indrazneata, si de urma aceatui fapt de multe ori am de pierdut in viata, iar pentru. a corecta acest"defect"trebuie sa am mai multa incredere in mine si mai mult curaj pentru ca pana la urma in viata totul este o lupta contiinua.

| aaaa12345 a răspuns:

Citesc prea repede si nimeni nu prea intelege?

| hominid dreak a răspuns:

Defectul meu e ca gandesc mult, fac putin si vorbesc prostii.Cum se poate corecta, nu stiu... poate ca ar trebui sa gandesc putin, sa vorbesc mult si sa fac prostii, da dracu le incurca--mai bine gandesc prostii, fac mult si vorbesc putin, dar nici asa nu-i bine, cred ca trebuie sa gandesc: dracu-n ele de prostii ca ori le faci, ori le gandesti tot prostii sunt.Nici nu mai stiu care e defectul meu si cum se trateaza!

| marywsbossxxx a răspuns:

Defectul meu, este ca am _ _ _ _ prea mare si cand vad fetele asa ceva fug de mine zic ca le las in scaun cu rotile...stie cineva cum se trateaza asta?