Micutzica, in a relationship inseamna intr-o relatie, adica e deja deschisa aceasta relatie, in a open relationship inseamna a deschide o relatie, adica o relatie care se va deschide in viitor apropiat. Sper ca te-am lamurit. Numai bine!
Cand esti intr-o relati, nu mai esti interesata de ceilalti barbati, esti indragostita de partenerul tau. Cand esti intr-o relatie deschisa inseamna ca nu esti atat de legata de partener deci, poti iesi si cu alte persoane.
Mersi pentru apreciere, micutzica! Iti doresc sarbatori fericite, numai bine si o vacanta placuta!
Pai daca scrie open inseamna ca e deskisa adica e dewskisa, m-ai inteles?
Diferenta e ca o relatie poate sa fie simplu o relatie-doar la distractie sau asa. Fara sa te simti minunat sau ca poti sa deschizi subiecte cu anumita persoana cu care porti relatia iar o relatie deschisa inseamna o relatie adevarata pentru ca o relatie poate sa fie si adevarata si falsa. O relatie deschisa e una adevarata simti ca poti sa deschizi subiecte cu anumita persoana...etc.asa cred eu
De fappttt relatie deschisa inseamna ca esti intr-o relatie cu un tip dar te poti vedea si cu alti.gen nu prea iti place de el."in a relationship" este baza...adica relatia propriu-zisa fara alte iesiri cu alti tipi etc.:*