Daca-mi aduc bine aminte, FB permite maxim 3000 prieteni unui utilizator "gratis".
Daca platesti sau inchei un altfel de contract de colaborare, atunci limita poate creste chiar si la sute de mii de prieteni /urmaritori, FB facandu-ti publicitate.
Ce importanță au listele de "prieteni" de pe rețelele sociale atât timp cât nu ai nicio legătură cu persoanele alea?!?
Nu am mai trimis cereri de prietenie de secole, chiar nu am știut ca te avertizează dacă trimiți mai mult cereri intr-o perioada scurta.Sau poate nu e la toată lumea asa si de aceia au atâția prieteni.
Fetele mai accepta și când ii cunosc, si când conturile fetelor sunt de fapt falsuri, când îl considera inofensiv sau vor mai mult like si stiu ca de la x primesc sigur.
What?
Exista filtre care detectează Scam urile. Iar tu te-ai incadrat in ele
Si cum se scapa de problema asta?
Asta nu-i o problemă, ci o rezolvarea. Dacă vrei mii de prieteni. lasă-i pe ei să-ți ceară prietenia. Pentru că tu ești cel care inițiază cererea. Și eu iți dau flag pentru că nu te cunosc. ești luat in colimatoriu și flaged as spam
Trimit cereri. Asta nu inseamna ca si vorbesc cu cineva. Stiu si eu o creatura cu 3000 de prieteni care si-a luat seen dupa seen de la tot grupul meu de la facultate. Prietenia pe Facebook nu inseamna nimic. Si probabil au trimis acele cereri anii trecuti cand nu existau atatea ferme de boti si limite.
Facebook nu e drept cu nimeni, nu conteaza ce fac ceilalti si ce nr. de prieteni sau followersi au altii. Tu trebuie sa ai grija ce faci tu, nu ce fac altii.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
robertmarius114 întreabă: