| tonyc7 a întrebat:

Care este explicatia pentru care unii barbati simpli (deci fara sa fie vedete sau bogati), barbati de la tara chiar, multi dintre ei neingrijiti si agramati, ajung sa aiba in lista de Facebook sute sau chiar mii de femei necunoscute din intreaga tara?
Nu pot sa inteleg acest fenomen pentru ca eu daca trimit cateva cereri de prietenie, Facebook-ul ma blocheaza imediat, atentionandu-ma cu ceva de genul ca,, se incalca standardele comunitatii".
Atunci barbatii aia cum ajung sa aiba mii de femei in lista lor?
Care e explicatia?

14 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Scams detector.

| tonyc7 explică (pentru DeMicUnCălător):

What?

| troleibuz a răspuns:

Trimit cereri. Asta nu inseamna ca si vorbesc cu cineva. Stiu si eu o creatura cu 3000 de prieteni care si-a luat seen dupa seen de la tot grupul meu de la facultate. Prietenia pe Facebook nu inseamna nimic. Si probabil au trimis acele cereri anii trecuti cand nu existau atatea ferme de boti si limite.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru tonyc7):

Exista filtre care detectează Scam urile. Iar tu te-ai incadrat in ele

| tonyc7 explică (pentru DeMicUnCălător):

Si cum se scapa de problema asta?

| mihai69 a răspuns:

Ce importanță au listele de "prieteni" de pe rețelele sociale atât timp cât nu ai nicio legătură cu persoanele alea?!?

| tonyc7 explică (pentru mihai69):

Au importanta pentru ca doar asa capeti like-uri multe la poze si postari.
Cam toate femeile sau majoritatea din ele judeca importanta unui barbat in functie de nr-ul de like-uri pe care acesta le are la poze.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru tonyc7):

Asta nu-i o problemă, ci o rezolvarea. Dacă vrei mii de prieteni. lasă-i pe ei să-ți ceară prietenia. Pentru că tu ești cel care inițiază cererea. Și eu iți dau flag pentru că nu te cunosc. ești luat in colimatoriu și flaged as spam

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru tonyc7):

Cine te-a mințit? laughing

| Freya1 a răspuns:

Nu am mai trimis cereri de prietenie de secole, chiar nu am știut ca te avertizează dacă trimiți mai mult cereri intr-o perioada scurta.Sau poate nu e la toată lumea asa si de aceia au atâția prieteni.

Fetele mai accepta și când ii cunosc, si când conturile fetelor sunt de fapt falsuri, când îl considera inofensiv sau vor mai mult like si stiu ca de la x primesc sigur.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca-mi aduc bine aminte, FB permite maxim 3000 prieteni unui utilizator "gratis".
Daca platesti sau inchei un altfel de contract de colaborare, atunci limita poate creste chiar si la sute de mii de prieteni /urmaritori, FB facandu-ti publicitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun că cererile alea le-au trimis în timp, nu deodată, astfel Facebook ar fi detectat ca spam și le-ar fi blocat accesul la cont.

| mihai69 a răspuns (pentru tonyc7):

Și cu ce te ajută asta în viața *REALĂ*?

| lauralaurette23 a răspuns:

Facebook nu e drept cu nimeni, nu conteaza ce fac ceilalti si ce nr. de prieteni sau followersi au altii. Tu trebuie sa ai grija ce faci tu, nu ce fac altii.