Gustos spanacul... Odată i-am pregătit tatălui meu o omletă cu spanac și usturoi de o pomenește și acum. Desigur, și o mămăliguță lângă...
Aaa pai stai asa, aici iti dadeam tie idei de mancare, de post?
Credeam ca este vorba de noi.
Cum sa nu iti placa orezul? Merge cu orice.
Este vorba despre toți...dar da, voiam și niște idei. Uite că nu prea îmi place orezul...parcă nu are nimic special.
Falafelul e foarte bun.Este un preparat originar din Egipt, o alternativa gustoasa si sanatoasa pentru cei ce vor sa reduca consumul de carne.
O tarta cu legume, din aluat fraged.
Peste aluat, un pat de legume usor calite, taiate marunt, rondele, etc: ciuperci champignons, ardei capia rosu, masline verzi, ceapa verde, ceapa alba, felii de rosii (rosiile nu le calesc, le pun deodata cu branza),...
Deasupra rup niste bucatele de branza sfaramicioasa (Hirtenkase - seamana cu branza telemea, dar e sfaramicioasa, mai ales ca obisnuiesc sa o tin cateva zile la frigider, scotand-o din putina saramura cu care vine)
https://www.konsum-leipzig.de/......wllUD5.png
Condimente (mai deosebite) folosite pentru legume: rozmarin si oregano (am cumparat cate 2 ghivece si le-am plantat in gradina),
busuioc si putin curry.
Da, cu mămăliguță mai îmi face sotioara mea, și nu am destule degete sa ma ling pe ele!
De acord cu tine.Nu exista leguma sa nu-mi placa.Sunt foarte bune.
LollySab23 întreabă: